Bogdan Iancu, despre noul sezon “Fructul oprit”: “Sunt foarte multe lecţii pe care le poţi învăţa”

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 10:34
Bogdan Iancu, despre noul sezon “Fructul oprit”: “Sunt foarte multe lecţii pe care le poţi învăţa”
Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentaţi din noua generaţie de actori, s-a alăturat distribuţiei serialului “Fructul oprit”, putând să fie urmărit, din 29 august, la Antena 1. Personajul său – Petru Caragea va surprinde publicul cu o transformare majoră, pe care o va aduce cel de-al doilea sezon al producţiei.

Tudor Roşu, tânãrul actor talentat care l-a interpretat încã de la debutul serialului „Fructul oprit” pe Petru Caragea, îi predã ştafeta lui Bogdan Iancu pentru a duce mai departe acest rol în continuarea poveştii. Acţiunea din noul sezon este plasată după aproape şase ani de la finalul primului sezon, motiv pentru care telespectatorii nu îl vor mai gãsi pe Petru la vârsta copilariei, ci într-o nouã etapã a vieţii lui. Bogdan Iancu se va regãsi astfel printre actorii din distribuţia noului sezon.

La vârsta de nouă ani, Bogdan a jucat în primul său film, iar de atunci au urmat şi alte proiecte în lumea actoriei: serial tv de succes (“Pariu cu viaţa”), producţii de lung metraj în care a împărţit platourile de filmare cu actori celebri din afara ţării (“Condamnat la viaţă”, “Însoţitoarea de zbor”). De mai bine de două săptămâni, el a făcut cunoştinţă cu echipa de la “Fructul oprit”, începând alături de colegii săi filmările pentru cel de-al doilea sezon. În prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone,

Bogdan Iancu îl interpretează pe Petru Caragea, personaj aflat în postura de adolescent în noul sezon, care va surprinde publicul cu o schimbare majoră. “Un lucru important pe care pot să-l spun despre Petru  este că va trece printr-o transformare, o transformare drastică faţă de primul sezon. El a fost plecat mult timp, iar când se intoarce e altceva.”, povesteşte Bogdan despre personajul sau.

Acesta mărturiseşte că se bucură că face parte din distribuţia producţiei şi îşi doreşte ca publicul să fie aproape de acest proiect. “Legat de serial, sper ca oamenii să-l primească cum trebuie şi să îl analizeze într-un mod din care să ia lucruri care să-i ajute pe ei. Sunt foarte multe lecţii pe care le poţi învăţa, şi exemple bune, şi rele.”, spune acesta.  
Din 29 august, telespectatorii pot urmări sezonul 2 “Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.