Bogdan şi-a ieşit din fire după ce a văzut imaginile cu logodnica sa: ”Nu mă interesează părerea nimănui”

De: Alexandra Necsoiu / 09.10.2018, 12:40
Bogdan şi-a ieşit din fire după ce a văzut imaginile cu logodnica sa: ”Nu mă interesează părerea nimănui”
În ediţia de aseară, Mari a căutat şi a găsit tot mai multe motive să se apropie de Cristi, însă a devenit tot mai evident că face eforturi să se abţină să meargă mai departe cu acesta. ”E ceva de moment, vreau să mă bucur de prezent, sunt conştientă că după ce plec de aici nu va mai fi nimic cu el, dar nu mă interesează. Dacă nu am avut aventuri până la vârsta aceasta, e cazul să am”, a spus Mari. În acest timp, la Purimuntra, băieţii îl au început să îl iniţieze pe Iulian în tainele iubirii şi să îl împingă tot mai mult spre Irina. ”Nu poţi să te îndrăgosteşti, aşa, după ce abia te-ai despăriţit de cineva”, a mărturisit acesta.

După Bonfire-ul pe care l-a aşteptat atât de mult şi chiar l-a cerut, Bogdan a fost luat la întrebări de Ionuţ Gojman, căruia i se pare că declaraţiile lui Hannelore au fost deplasate. ”Explică-mi de ce a făcut chestia aia, să spună că ea e cocoşul pentru că tu câştigi mai puţin?”, a spus acesta. Bogdan şi-a pierdut însă răbdarea spunând convins că iubita sa nu a spus lucrurile acelea despre el şi că sigur sunt scoase edin context. ”Nu mă interesează părerea nimănui, a mea e cea mai importantă! Dacă eu spun că totul e ok, de ce mă contrazici?”, a strigat acesta în cele din urmă enervat. Acesta a atacat-o apoi pe Mari, deoarece acesta a spus că a surprins schimburi de priviri între Andi şi Hannelore. În cele din urmă, acesta îşi cere scuze pentru ieşire şi le povesteşte pentru prima dată celor de pe insulă detalii despre care nu a mai vorbit, respectiv momentul în care acesta a fost văzut în oraş cu o clientă, iar Hannelore s-ar fi supărat sau momentul în care el şi iubita sa s-au despărţit din cauza relaţiei lui cu viitorii socri.

Pentru a primi şi alte perspective, imaginile au fost difuzate şi pentru ceilalţi concurenţi şi ispite de la Purimuntra, însă starea lui devine tot mai agitată şi începe să dea cu pumnul în canapeaua pe care stătea. ”Pe mine, ce m-a durut cel mai tare a fost faptul că a spus despre tine că eşti inferior ei…”, a remarcat Bianca, în timp ce Nico a încercat să îi explice că ea a văzut în imagini o Hannelore tulburată de faptul că se îndrăgosteşte de un alt bărbat, dar ştie că urmează să devină soţia altuia. ”Dacă ea recunoaşte sau tu îţi dai seama că ea e îndrăgostită de alt om, pentru mine testul e terminat, nu trebuie să se sărute cu nimeni”, a spus Nico, iar Bogdan a trebuit să accepte că aceasta are dreptate. ”Dar de ce ar face aşa ceva?”, a întrebat în cele din urmă.

La extrema cealaltă, Ionuţ Gojman a fost mai puţin preocupat de ceea ce a văzut la Bonfire, ci mai degrabă de cum s-a prezentat el, cu ţinută şi machiaj. ”Ce bine am dat la TV, numai bine a venit Bonfire-ul!”, a spus Gojman încântat. Mai mult, acesta a dovedit încă o dată că este dispus să sacrifice orice pentru a se asigura că el iese în evidenţă şi chiar că ar putea fi potrivit pentru un eventual rol de ispită! Una dintre probe, şedinţa foto nud alături de Nicoleta, care ar fi trebuit să îl pună pe el într-o lumină favorabilă, a servit doar ca încă o lovitură grea pentru Mirela. ”Ce mi-aţi arătat la primul Bonfire îmi era suficient, eu sunt o femeie singură acum. Chiar dacă am brăţara la mână, nu înseamnă nimic pentru mine, doar am şi eu un mic plan de răzbunare la final”, a spus Mirela.

Un alt şoc pentru Mirela a venit însă şi din partea lui Mircea, care i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de ea. ”El mi-a spus că îi place femeia pe care i-am permis să o vadă până acum. Vaaai, dar dacă l-ar vedea Ionuţ pe Mircea…”, a spus aceasta cu o urmă de mândrie.

Dacă a doua zi, dimineaţa, Bogdan a fost din nou dat peste cap de cele văzute şi chiar a plâns ferit de ochii celorlalţi, Hannelore şi Andi au a vut parte de o zi împreună, la o şcoală de dansuri thailandeze. În mod surprinzător, coregrafa a fost mult mai interesată de metodele de comunicare prin semne şi gesturi, folosite ca simboluri în cultura locală, dar care pe ea o pot ajuta să îi arate în mod secret lui Andi tot ceea ce nu poate să îi spună în faţa camerelor. Mai mult, într-un moment în care aceasta a crezut că sunt oprite camerele, aceasta a făcut gesturi pline de semnificaţie, pe care apoi Andi a omis să le povestească echipei la testimoniale! Aceasta a fost ziua în care Insula Iubirii a pierdut o ispită, în favoarea dragostei! De partea cealaltă, la întoarcerea la Minitel, Mirela decide să o confrunte pe Hannelore, atunci când vede cum i se schimbă din nou starea de la un moment la altul. ”Ai văzut cum se uită Andi la tine? El chiar e ce trebuie!”, i-a spus aceasta.

Chiar dacă nu a spus nimic, la scurt timp, Hannelore l-a luat pe Andi la alergat pe plajă şi au mers într-o zonă retrasă fără să aibă la valierele la ei. Timp de trei ore, aceştia au stat separat, pe plajă, timp în care Andi susţine că ar fi vorbit despre Bogdan, însă în acest punct ispita nu mai poate prezenta încredere pentru Insulă.

”Recunosc că m-a prins în mrejele ei… este o femeie frumoasă, copilăroasă, aşa cum îmi place mie, şi ştie să seducă”, a spus Andi, care i-a făcut chiar şi un cadou concurentei: un coş imens plin cu dulciuri, asemeni unui tânăr îndrăgostit!  
Toate aceste momente au putut fi văzute şi de Bogdan în timpul unei alarme, care la final avea un zâmbet amar şi o toleranţă fără limite. ”Se simte bine şi e fericită, nu contează lângă cine. Ea e o persoană cerebrală, are brăţara la mână, înseamnă că nu a luat o decizie”, a spus acesta.

În plus, la alarmă, băieţii au avut ocazia să vadă şi câteva secvenţe cu ceea ce se întâmpla în timp real de la Minitel, unde fetele au descoperit jocurile cu provocări cu tentă sexuală, iar apropierile au devenit periculoase: gesturi dezinhibate, apropieri nepermise şi renunţat la haine. 
Aceasta a fost însă doar prima dintre alarmele din acea noapte, aşa cum telespectatorii pot vedea săptămâna viitoare, duminică, 14 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.