Bogdan Stanoevici îl interpretează, în “Fructul oprit”, pe Marius Cristescu

De: Cristiana Trifu / 02.08.2018, 12:22
 Bogdan Stanoevici îl interpretează, în “Fructul oprit”, pe Marius Cristescu
Şi-a făcut apariţia în “Fructul oprit”, încă din ultimul episod al primului sezon, iar în cadrul noului sezon al serialului, care se va difuza în curând la Antena 1, telespectatorii îi vor putea cunoaşte mai bine personajul. Bogdan Stanoevici îl interpretează, în “Fructul oprit”, pe Marius Cristescu.

Bogdan Stanoevici este Marius Cristescu în “Fructul oprit”

“A lucra, a filma şi a face parte din acest serial este o mare, mare bucurie!”, declară Bogdan Stanoevici, care se regăseşte în distribuţia celui de-al doilea sezon al producţiei. Telespectatorii  l-au putut vedea pe acesta în cadrul unei secvenţe din finalul primului sezon, iar în curând îl vor putea urmări în continuarea poveştii. Bogdan Stanoevici este, în “Fructul oprit”, Marius Cristescu. “Nu am să vă spun prea multe despre personajul meu, pentru că lucrurile acestea vor trebui descoperite. Poate o caracterizare aşa în câteva cuvinte ar fi un Monte Cristo al acestor timpuri, un om care a trăit foarte multe lucruri, nu neapărat bune, şi care şi-a construit cea de-a doua parte a vieţii cu un scop foarte precis pe care îl vom descoperi”, spune acesta despre rolul său. 

Absolvent I.A.T.C., Bogdan Stanoevici şi-a început cariera artistică în anul 1979, iar de-a lungul timpului a jucat pe scena teatrului, în diverse spectacole, dar şi în filme şi producţii tv. În anul 1989, s-a stabilit în Franţa, fiind unul dintre puţinii actori care şi-au continuat cariera şi în afara ţării. Ani mai târziu, a revenit în România, iar propunerea de a juca în prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone a fost primită cu mare bucurie de către acesta. “Dialoguri foarte bine scrise, actori foarte buni, sunt doar câteva argumente pentru care mi-a plăcut să fac parte din această echipă. Dincolo de scriitură şi de aceste întâlniri este povestea şi felul în care lucrurile se întâmplă, care m-au ţinut, pur şi simplu, lipit de scaun, lucru pe care l-am auzit şi de la alte persoane, şi asta a fost şi o garanţie pentru mine, din afară. Am întâlnit oameni care nu se uitaseră la serial şi care mi-au spus că au dat, întâmplător, peste el şi nu au putut să se mai deslipească. M-am bucurat foarte tare să constat că prieteni foarte buni de-ai mei ştiau tot ce se întâmplă în acest serial. Am constatat că nu există un anume public pentru >, ci indiferent de clasa socială, indiferent de cultura, de educaţia, plăcerile şi alegerile fiecărei persoane, toţi au regăsit sau au găsit ceva, în acest serial, care i-a ţinut lipiţi de tv, ceea ce pentru noi, actorii, nu poate să fie decât un mare beneficiu”, mărturiseşte Stanoevici.

Cel de-al doilea sezon, care va putea fi urmărit începând din această toamnă la Antena 1, se anunţă a fi plin de surprize. “Ar fi păcat să nu continuaţi să vă uitaţi, pentru că ceea ce se întâmplă în sezonul doi este atât de spectaculos şi de neaşteptat! Dacă v-aş întreba cine moare la sfârşitul primului sezon, nu veţi şti să răspundeţi. Veţi vedea! Ar fi păcat pentru că viaţa palpită, pur şi simplu, în acest sezon doi, personajele regăsesc sau constată că trecutul lor este, poate, mai complex decât părea şi va fi câte o surpriză, cel puţin, la fiecare episod.”, le transmite Bogdan Stanoevici fanilor serialului.
“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor româneşti, îşi continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1!