Bogdan Stanoevici, mărturisiri emoţionante: “Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată!”

De: Alexandra Necsoiu / 14.11.2018, 14:17
Bogdan Stanoevici, mărturisiri emoţionante: “Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată!”
Bogdan Stanoevici le arată telespectatorilor Happy Channel o latură mai puţin cunoscută despre el, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30. Actor cu o vastă experienţă în domeniul artistic atât în ţară, cât şi în afara ţării, acesta vorbeste despre drumul profesional ales, dar şi despre cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu.

Şi-a început cariera artistică în anul 1979, iar de-a lungul timpului a jucat pe scena teatrului, în diverse spectacole, dar şi în filme şi producţii tv. În anul 1989, Bogdan Stanoevici s-a stabilit în Franţa, fiind unul dintre puţinii actori care şi-au continuat cariera şi în afara ţării. În prezent, el poate fi urmărit în serialul “Fructul oprit”, la Antena 1, în rolul lui Marius Cristescu.  Invitat la “CulTOUR”, acesta a vorbit şi despre latura personală. “Băiatul meu, care locuieşte în Franţa cu mama lui, este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată”, mărturiseşte Stanoevici.

Unul dintre cele mai dragi locuri pentru el se află în România. “Un loc de care sunt legat prin copilărie şi prin ce am învăţat de la mămica mea că se întâmpla acolo este zona Castelului Bran, pentru că acolo într-o vreme era inima Reginei Maria. Poveştile pe care mi le-a spus mămica mea, care a cunoscut-o pe Regina Maria, mi-au marcat toată tinereţea şi toată adolescenţa. Întotdeauna, zona Castelului Bran a fost pentru mine un punct de atracţie”, a povestit cunoscutul actor la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. Ce spune despre perioada în care a fost plecat din ţară şi ce alte mărturisiri mai face el, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.