Bogdan Stelea nu mai este dorit la Oțelul Galați

Apropo.ro / 17.06.2006, 14:07
Bogdan Stelea nu mai este dorit la Oțelul Galați
Portarul Bogdan Stelea ar putea sa nu mai evolueze în sezonul viitor la echipa Oțelul Galați, conducerea clubului nemaifiind interesata de serviciile sale, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bogdan Stelea, care în iarna a semnat un contract pe un an și jumatate, nu a

Portarul Bogdan Stelea ar putea sa nu mai evolueze în sezonul viitor la echipa Oțelul Galați, conducerea clubului nemaifiind interesata de serviciile sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bogdan Stelea, care în iarna a semnat un contract pe un an și jumatate, nu a evoluat niciun minut într-o partida oficiala cu Oțelul Galați, dupa ce s-a accidentat în cantonamentul efectuat înaintea returului în Antalya. El a revenit pe finalul sezonului și a jucat o repriza într-un meci amical, primind doua goluri.

„A fost o perioada în care am avut mult ghinion. Eu am încercat dau tot ce am mai bun, probabil am fost puțin grabit și de aceea nu m-am recuperat ca lumea. Îmi pare foarte rau ca nu am reușit sa ajut așa cum trebuia echipa. Oricum o sa mai joc, nu se știe unde, dar promit ca o sa mai joc”, a spus Bogdan Stelea.

Oficialii Oțelului cauta deja un alt portar, fiind în discuții avansate cu Dumitru Hotoboc, de la Jiul Petroșani.

Mediafax