Boghici îl da în judecata pe liderul galeriei Oțelul

Apropo.ro / 10.08.2004, 12:12
Boghici îl da în judecata pe liderul galeriei Oțelul
Președintele clubului de fotbal Oțelul Galați, Nicolae Boghici, a decis sa îl dea în judecata pe liderul galeriei echipei galațene, Gabriel Calomfir, pentru declarații defaimatoare la adresa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX. De asemenea, Boghici a mai decis,

Președintele clubului de fotbal Oțelul Galați, Nicolae Boghici, a decis sa îl dea în judecata pe liderul galeriei echipei galațene, Gabriel Calomfir, pentru declarații defaimatoare la adresa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, Boghici a mai decis, ca în urma protestului de duminica al galeriei, sa nu mai permita acesteia accesul gratuit la meciurile Oțelului.

Tehnicianul Sorin Cîrțu nu este de acord cu gestul președintelui, apreciind ca dreptatea este de partea suporterilor și subliind ca îndepartarea acestora de la echipa ar fi o greșeala.

Membrii galeriei echipei Oțelul Galați s-au adunat, duminica, la stadionul „Dunarea”, pentru a protesta fața de faptul ca nici o arena din oraș nu poate gazdui meciurile formației antrenate de Sorin Cîrțu din campionat și din Cupa UEFA. „Meci de meci jucam în deplasare. În Cupa UEFA la Constanța, în campionat la Ploiești, ce sprijin mai putem sa acordam echipei? La un meci cu Partizan Belgrad mergem 100 de persoane cînd aici am putea fi 15.000. E inadmisibil”, declarase Gabriel Calomfir, liderul galeriei.

Boghici a convocat, luini, o ședința extraordinara în cadrul careia l-a demis pe șeful Centrului de copii și juniori, Aurel Dragan.
Dragan a fost aparat de vicepreședintele clubului Valentin Ștefan, care spune ca nu se puteau cere prea mari rezultate atît timp cît în acest centru nu s-a investit nici un ban în ultimul an.

Aurel Dragan a fost înlocuit cu Vivi Stamate, iar Boghici a promis ca va dona centrului, în fiecare luna, salariul de aproape 30 de milioane de lei pe care îl primește ca președinte al Consiliului de Administrație la o societate galațeana.

Mediafax