Boier Bibescu feat. Mihai Mărgineanu – ”Pentru că Pot” (VIDEO)

De: Carmen Ulian / 13.09.2014, 14:00
Boier Bibescu lansează cea mai neașteptată colaborare muzicală a anului, "Pentru că Pot", alături de Mihai Mărgineanu.

O piesă plină de energie ce îți aruncă zâmbetul pe față, „Pentru că pot”, se bucura deja de un videoclip pe măsură, regizat de Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production). Clipul filmat în București întărește mesajul piesei și subliniază faptul că poți face orice dacă îți dorești!

mihai

În viață este bine să poți și pentru asta ai nevoie să știi să faci cât mai multe lucruri. Mihai Margineanu poate așa că la filmările videoclipului a propus să piloteze avionul ușor în care s-au filmat cadrele cu el și Boier Bibescu.

A fost reală plăcere să lucrez alături de Mihai Margineanu și mă bucur că a acceptat propunerea mea! Pentru că pot este o piesă de suflet și îmi doresc ca publicul să se distreze pe piesa mea la fel de mult cum ne-am distrat noi la filmări!” a declarat Bibescu.

Ghetto-ul nu mai este un subiect tabu, însă Bibescu și Mihai Margineanu aleg să vorbească despre această realitate direct și să puncteze faptul că a fi un derbedeu nu este o calitate.

Cunosc echipă din care face parte Boier Bibescu și mi se pare flatant că cineva din muzica tânără a ales să colaboreze cu mine și a ales să combine două stiluri muzicale diferite oferind acces și publicului tânăr la un alt gen muzical. Bibescu m-a convins să colaborăm prin talentul său și prin faptul că știe muzica!” a declarat  Mihai Margineanu.

piesa

Bibescu face parte din gașca Hahaha Production, este semnat la casa de discuri Roton și s-a lansat pe piața muzicală autohtona în anul 2011 cu super hitul „Dan Spataru”, în calitate de producător muzical a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley, Corina.  Cele mai importante hit-uri la care a participat în calitate de producător muzical sunt: Stinge Lumina, A ta, Marfa tare și I Want Cha. Beat-urile și abordarea sa muzicală unică l-au făcut pe Boier Bibescu unul dintre cei mai apreciați producători muzicali de la noi din țară.