Boier Bibescu ne arată că poate, alături de Mihai Mărgineanu!

Apropo.ro / 13.09.2014, 08:00
Boier Bibescu ne arată că poate, alături de Mihai Mărgineanu!
Boier Bibescu lansează cea mai neaşteptată colaborare muzicală a anului, "Pentru că Pot", alături de Mihai Margineanu.

O piesă plină de energie ce îţi aruncă zâmbetul pe faţă, „Pentru că pot”, se bucură deja de un videoclip pe măsură, regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan (Vision Production). Clipul, filmat în Bucureşti, întăreşte mesajul piesei şi subliniază faptul că poţi face orice dacă îţi doreşti!
 
În viaţă, este bine să poţi şi pentru asta ai nevoie să ştii să faci cât mai multe lucruri. Mihai Mărgineanu poate… aşa că la filmările videoclipului a propus să piloteze avionul uşor în care s-au filmat cadrele cu el şi Boier Bibescu.


 
„A fost o reală plăcere să lucrez alături de Mihai Margineanu şi mă bucur că a acceptat propunerea mea! Pentru că pot este o piesă de suflet şi îmi doresc ca publicul să se distreze pe piesa mea la fel de mult cum ne-am distrat noi la filmări!”, a declarat Bibescu.
 
Ghetto-ul nu mai este un subiect tabu, însă Bibescu şi Mihai Mărgineanu aleg să vorbească despre această realitate direct şi să puncteze faptul că a fi un derbedeu nu este o calitate.
    
„Cunosc echipa din care face parte Boier Bibescu şi mi se pare flatant ca cineva din muzica tânără a ales să colaboreze cu mine şi a ales să combine două stiluri muzicale diferite, oferind acces şi publicului tânăr la un alt gen muzical. Bibescu m-a convins să colaborăm prin talentul său şi prin faptul că ştie muzica!” a declarat  Mihai Mărgineanu.


Bibescu face parte din gaşca HaHaHa Production, este semnat la casa de discuri Roton şi s-a lansat pe piaţa muzicală autohtonă în anul 2011 cu super hitul “Dan Spataru”, în calitate de producător muzical a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley, Corina.

Cele mai importante hituri la care a participat în calitate de producător muzical sunt: Stinge Lumina, A ta, Marfa tare şi I Want Cha. Beat-urile şi abordarea sa muzicală unica l-au făcut pe Boier Bibescu unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali de la noi din ţară.