Boier Bibescu și Fly Project dau startul petrecerilor nebune cu H.O.P.

De: Carmen Ulian / 16.04.2014, 11:30
Boier Bibescu și Fly Project dau startul petrecerilor nebune cu H.O.P.
Boier Bibescu revine în atenția publicului cu un feat neașteptat, "H.O.P", împreună cu băieții de la Fly Project, o piesă cu un sound fresh, ce amenința să pună stăpânire pe cluburile din România.

Videoclipul regizat de Alex Ceaușu este o petrecere colorată, organizată de Boier Bibescu și la care invitații speciali sunt băieții de la FLY PROJECT. Ingredientele recomandate sunt fete sexy, muzica tare, multe culori și dans până la epuizare.

Boier Bibescu

Sunt fan Fly Project și mereu m-am gândit să colaborez cu ei, însă niciodată nu am găsit piesa potrivită! După un eveniment la care ei au cântat m-am dus la Tudor, i-am arătat un demo și așa s-a născut H.O.P. Îmi place să spun despre noi că suntem băieții care aduc petrecerea!a declarat Boier Bibescu.

Deși este o perioadă foarte aglomerată pentru trupă Fly Project, fiind mai tot timpul plecată din țara pentru concerte, Tudor și Dan au acceptat acest feat din prima, pentru că „piesa te prinde”: „Propunerea a venit de la Bibescu, care mi-a arătat ideea. Piesa te prinde, am lucrat împreună la ea și uite unde am ajuns. E primul nostru feat în limba romană și parcă ne era dora spus Tudor, Fly Project.

Bibescu face parte din gașca Hahaha Production și s-a lansat pe piața muzicală autohtona în anul 2011 cu super hitul „Dan Spataru”, în calitate de producător muzical a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley, Corina.

Cele mai importante hit-uri la care a participat în calitate de producător muzical sunt: „Stinge Lumina”, „A ta”, „Marfa tare”, iar cea mai recentă colaborare este cu superstarul Columbian J Balvin și Xonia pentru piesa – „I Want Cha”.