Boloni a ajuns in semifinalele Cupei Portugaliei

Apropo.ro / 17.01.2002, 09:11
Boloni a ajuns in semifinalele Cupei Portugaliei
Echipa Sporting Lisabona, antrenata de romanul Ladislau Boloni, s-a calificat in semifinalele Cupei Portugaliei, invingand, miercuri, in sferturile de finala ale competitiei, cu scorul de 4-0 (2-0), formatia Vila Real, a anuntat cotidianul "Record". Golurile echipei Sporting au fost marcate

Echipa Sporting Lisabona, antrenata de romanul Ladislau Boloni, s-a calificat in semifinalele Cupei Portugaliei, invingand, miercuri, in sferturile de finala ale competitiei, cu scorul de 4-0 (2-0), formatia Vila Real, a anuntat cotidianul „Record”.

Golurile echipei Sporting au fost marcate de Luis Filipe ’22, ’56, Andre Cruz ’36 (p) si Quaresma ’75. Cotidianul „Record” noteaza ca prima parte a partidei a fost foarte disputata si ca in acest meci s-au remarcat fotbalistii Luis Filipe si Quaresma.

Intr-o alta partida din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Portugaliei, formatia Leixoes a invins, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Portimonense.

Potrivit cotidianului citat, la antrenamentul efectuat, marti, de echipa antrenata de Ladislau Boloni, au asistat aproximativ 2.000 de persoane. Cotidianul citat noteaza ca drumul de la hotelul unde au fost cazati jucatorii echipei Sporting la terenul unde a avut loc antrenamentul a fost blocat de masinile spectatorilor, componentii formatiei din Lisabona fiind nevoiti sa parcurga pe jos o distanta de aproximativ o jumatate de kilometru pina la stadionul respectiv.
Sursa:www.mediafax.ro