Bomba anului în showbiz: Victor Slav şi Andreea Mantea formează un cuplu

Apropo.ro / 25.06.2018, 12:31
Bomba anului în showbiz: Victor Slav şi Andreea Mantea formează un cuplu
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au împreună o fetiţă, Sofia Natalia.

Recent, cei doi s-au despărţit din nou, iar acum Bianca Drăguşanu are o nouă relaţie amoroasă. Potrivit unor surse, cei doi aveau probleme de mai multă vreme, însă au rămas totuşi amici de dragul fetiţei lor.

Una dintre cele mai mari admiratoare ale realizatorului TV este Denisa Despa. Vedeta a facut insa o marturisire bomba. Ea a spus ca doar viseaza la Victor, insa crede ca acesta s-a cuplat deja cu Andreea Mantea.

„Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt,  Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus Denisa Despa.

„Nu am vrut să rămânem împreună doar pentru poze. Am spus că nu are rost să ne afişăm ca un cuplu fericit dacă noi nu mai suntem fericiţi. Suntem maturi, ne asumăm. Viaţa e scurtă, trebuie să o trăim, timpul nu îl poţi da înapoi. Îmi doresc să fie fericit, liniştit, merită, e un om extraordinar… A fost o poveste de dragoste care a ajuns la final. Acum fiecare începem câte ceva, nu ştim ce va urma. Nu ne-am mai întâlnit de multă vreme. Ultima oară a fost acum vreo 2-3 săptămâni, am spus bună, am mers să ne schimbăm”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.