Bombă în showbiz! Bianca Drăguşanu şi Mutu, idilă secretă

Apropo.ro / 17.02.2015, 08:40

Bombă în showbiz! Bianca Drăguşanu şi Mutu, idilă secretă
De câteva săptămâni, Bianca Drăguşanu şi Adrian Mutu par să reediteze aventura de acum aproximativ şase ani, când s-a zvonit că ar fi petrecut câteva nopţi fierbinţi în Italia, pe vremea când ea era iubita lui Adi Cristea, iar el era însurat.

Dacă, pe Facebook, Bianca Drăguşanu semnala că s-ar fi împăcat cu fostul ei soţ, Victor Slav, în realitate, aceasta se pare că s-a lăsat cucerită de fotbalistul Adrian Mutu, conform Libertatea.ro.

Astfel, surse din personalul hotelului susţin că, acum două weekenduri, Bianca şi Adrian şi-a fi dat întâlnire într-o cafenea din Marriott. Un loc ferit, nepopulat la ora aleasă de ei. Ceea ce părea a fi doar o întrevedere amicală s-ar fi trasformat, potrivit martorilor, într-una destul de… fierbinte, fotbalistul făcând risipă de gesturi tandre.
Mai mult, joia trecută, cei doi au fost văzuţi din nou împreună, de data aceasta într-un pub din centrul Capitalei, unde se cântă muzică live. Şi-au făcut apariţia în jurul orei două noaptea, însoţiţi de un alt cuplu şi, la fel ca în cafeneaua hotelului, s-au dedat gesturilor cu încărcătură erotică. Şi, de parcă nu ar fi fost suficient, voci din anturajul lor susţin că Sfântul Valentin i-ar fi prins împreună, la munte, în staţiunea Predeal, fapt ce întăreşte ipoteza unei idile, pe care protagoniştii se chinuie din răsputeri să o ţină secretă, consemnează Libertatea.ro.