Bombă în showbiz! Divorţează după 10 luni de mariaj

De: Cristiana Trifu / 07.11.2017, 11:33
Bombă în showbiz! Divorţează după 10 luni de mariaj
În februarie s-a măritat, în puşcărie, iar acum se pregăteşte să bage actele de divorţ, după 10 luni de mariaj consumat printre gratii.

Laurette şi Ciprian Nistor divorţează! Neînţelegerile şi caracterul coleric al soţului, închis la penitenciarul Gherla, au determinat-o pe mulatră să ia această decizie.
De câteva luni, mai precis din vară, mulatra şi Ciprian Nistor, soţul mutat între timp la penitenciarul Gherla (jud. Cluj), unde-şi ispăşeşte pedeapsa de 15 ani pentru o evaziune fiscală de 3 milioane de euro, nu se mai înţeleg deloc, iar de vină ar fi el, nu ea.

Afaceristul ar fi devenit gelos, extrem de recalcitrant, a început să-i interzică soţiei multe lucuri, ba chiar să pună anumite persoane să o urmărească, potrivit click.ro.”Aşa este. Laurette divorţează. Îndură prea multe din cauza lui. Din august, de când i-au dat sentinţa maximă, omul parcă a înnebunit. A avut o altercaţie cu cei de la Jilava apoi, după ce a fost mutat la Gherla, s-a răzbunat şi pe nevasta lui. Nu suportă că el e acolo, că mai are de stat atâţia ani la puşcărie şi a început să-i interzică multe lucruri, să o ameninţe”, a declarat o sursă din prejma mulatrei.

Laurette, GOALĂ pentru Ion Ţiriac. “Manechinul de ciocolată” arată bine de tot!

Laurette îţi arată cum să faci sex în maşină!

Ce poate să facă Laurette cu sânii! Imagini copleşitoare

Laurette s-a mutat la casă nouă! Cum arată vila de 110.000 de euro