BOMBĂ în showbiz! O asistentă de-a lui Capatos e însărcinată

De: Nicoleta Nicolae / 10.11.2015, 09:08

BOMBĂ în showbiz! O asistentă de-a lui Capatos e însărcinată
Una dintre cele mai dorite femei de la noi din ţară, o focoasă ”păcătoasă” care a făcut, de-a lungul timpului, furori în platoul lui Dan Capatos se pregăteşte să devină mamă.

„În sfârşit după un an după ce m-am despărţit de fostul, am reuşit să leg şi eu o relaţie serioasă cu cineva. A vrut să parcheze lângă mine şi nu avea loc, şi a parcat mai încolo. Ne-am uitat unul la altul şi a fost dragoste la prima vedere. Fix în aceeaşi seară am ieşit la o cafea atunci. Nu am făcut sex din prima seară, a durat ceva. Vă daţi seama. Este un om foarte mişto. Mi-a luat numai cadouri scumpe până acum. Dacă vreau ceva, îmi ia. Are de toate, este de tânăr, este frumos şi are bani. Ce poţi să îţi doreşti mai mult? Întotdeauna mi-am dorit un bărbat ca Daniel. Este extraodinar. Mă face foarte fericită şi pot spune că este primul bărbat din viaţa mea care le are pe toate”, spunea, de curând, Andreea Tonciu.

Şi, spun surse  din apropierea brunetei, Andreea este gravidă, conform Spynews.ro. ”A aflat de curând că este însărcinată, şi ea şi iubitul ei, Daniel, par să fie foarte fericiţi din acest motiv”, a precizat amica vedetei.