Bomba in Stefan cel Mare! Dinamo-Pandurii Tg-Jiu: 1-2

Apropo.ro / 10.04.2008, 10:15
Bomba in Stefan cel Mare! Dinamo-Pandurii Tg-Jiu: 1-2
Partida din Stefan cel Mare a fost una de cosmar pentru echipa cainilor, care au fost invinsi de Pandurii Tg-Jiu cu scorul de 2-1.

Partida din Stefan cel Mare a fost una de cosmar pentru echipa condusa de Cornel Talnar, care a fost invinsa de Pandurii Tg-Jiu cu scorul de 2-1, gorjenii aflandu-se la a sasea victorie consecutiva.

Dinamo a condus timp de 87 de minute prin golul marcat de Osvaldo Miranda, care a dejucat pasul la ofsaid al gorjenilor si l-a executat sec pe Mingote, dupa o pasa excelenta trimisa de Cristea.

Momentul psihologic al meciului s-a produs in minutul 80 atunci cand Adrian Cristea a ratat o lovitura de pedeapsa, portarul Mingote reusind sa respinga in corner.

Dupa aceasta faza, echipa gorjeana forteaza atacul, Iordache il ameteste pe Blay, suteaza in forta, Lobont este nevoit sa respinga in fata de unde Piturca reia simplu in poarta goala.

In minutul urmator, lovitura de teatru in Stefan cel Mare, Piturca il croseteaza pe Pulhac si centreaza perfect pentru Arrieta, iar lovitura de cap a acestuia este imparabila, aducandu-i pe gorjeni in avantaj.

Partida se incheie cu victoria Pandurilor, iar dinamovistii asteapta revenirea lui Rednic pe banca tehnica a alb-rosilor inca din etapa urmatoare.

"Am avut jocul la discretie. La 1-0 am avut doua ocazii clare iar la 11 metri am cerut ca jucatorul care a faultat sa nu execute. Din pacate, a executat Cristea si a ratat. In fotbal se intampla minuni iar acum minunea a fost sa piarda Dinamo. Nu am discutat la sfarsit doar cu Cristea, ci cu toata echipa. Toti erau afectati", a spus "Tantarul".

“Le-am spus baietilor la pauza ca putem bate, nu ca putem scoate un egal. Am avut noroc la penalty, daca se facea 2-0, meciul era incheiat. Suntem o echipa de locurile 6-9.Dinamo va prinde cu siguranta Cupa UEFA.Si victoriile de la Cluj si de la Dinamo au fost foarte frumoase pentru ca au fost foarte grele”, a declarat Eugen Neagoe.

Dinamo: Lobont – Blay, Pekaric, Goian, Pulhac – Cristea, Margaritescu, Ropotan, Munteanu – Miranda, Zicu
Rezerve: Romanovs, Bostina, Moti, Torje, Todorovski, Ganea, Vranjkovic
Antrenor: Cornel Talnar

Pandurii Tg-Jiu: Mingote – Popete, Rus, Chibulcutean, Cardoso – Vasilache, Vancea, Stanga, Iordache – Orac, Piturca
Rezerve: Dossey, Pacurar, Arrieta, Ad. Popescu, Rusu, Stromajer, Djapka
Antrenor: Eugen Neagoe