Bombă în televiziune! Andreea Mantea, încă o emisiune la Kanal D?

De: Cristiana Trifu / 08.08.2018, 12:11
Bombă în televiziune! Andreea Mantea, încă o emisiune la Kanal D?
Andreea Mantea se pregăteşte să preia, din această toamnă, stafeta show-ului matrimonial "Te vreau lângă mine".

Vedeta va avea două emisiuni la postul de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea Andreea Mantea revine pe micile ecrane, odată cu debutul unui nou sezon, la cârmă emisiunii „Se strigă darul!”, la Kanal D, alături de Mihai Mitoseru.

„Aştept cu nerăbdare să colind din nou ţara pentru a le oferi tinerilor căsătoriţi o ladă de zestre cât mai plină ca să aibă un start în viaţă mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiţii inedite, vor cunoaşte locuri şi oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoţia celor care îşi întemeiază o familie în faţa întregii ţări. Vor avea parte şi de multe situaţii comice pentru că sunt hotărâtă să câştig. Îi aşteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, cu o vasta experienta in televiziune, aceasta moderand de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: “WOWBiz”, “Se striga darul!”, “Nunta cu surprize”. Aflata in vacanta impreuna cu fiul ei David, Andreea Mantea a marturisit ca este nerabdatoare sa revina pe micul ecran, cu forte proaspete, intr-un proiect TV care, cu siguranta, va ajunge la inimile telespectatorilor. 

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

„Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul pentru a-si gasi dragostea. Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, spune Andreea Mantea.