Bombă în televiziune! După ce a fost eliminat de la Ultimul trib, Dorian Popa va prezenta “Xtra Night Show”

De: Cristiana Trifu / 23.09.2018, 17:24
Bombă în televiziune! După ce a fost eliminat de la Ultimul trib, Dorian Popa va prezenta “Xtra Night Show”
Dan Capatos va avea un nou co-prezentator la „Xtra Night Show”, începând de luni, 24 septembrie, de la ora 23.00, la Antena 1: Dorian Popa. Acesta se alătură echipei “Xtra Night Show”, din care mai fac parte actorul Cătălin Bordea şi DJ-ul de talie internaţională Vika Jigulina.

Va fi prima apariţie publică a artistului, de la revenirea din Madagascar, unde a suferit o accidentare care nu i-a mai permis să continue competiţia “Ultimul Trib”. Cu această ocazie, Dorian va povesti în exclusivitate despre experienţa “Ultimul Trib” şi va oferi detalii legate de starea sa de sănătate.

“Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu acelaşi optimism şi cu aceeaşi energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte şi de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” şi că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”. Sfătuiesc toţi oamenii care trec prin momente grele în viaţă să nu îşi piardă speranţa şi să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa.

“De luni, „Xtra Night Show intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu şi Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă şi un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian şi celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea şi Silviu, apoi şi Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa şi Vika Jigulina, spiritul rămâne acelaşi. Telespectatorii noştri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane şi cărora le mulţumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeaşi stare de bună dispoziţie. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său şi cu pofta lui de viaţă, chiar şi dintr-un scaun cu rotile, aşa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Aşa că, putem spune că totul va merge ca pe roate… (râde). Trebuie doar să deschideţi larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după „Ultimul Trib”. Hâtz, Johnule, să te ţii!!!”, spune prezentatorul show-ului, Dan Capatos.