Bomba JMP

Apropo.ro / 27.02.2006, 11:43
Bomba JMP
O noua bomba sexy a lovit cluburile, posturile tv și radiourile. O tipa frumoasa care "striga" dupa noi sa ne mișcam pe un ritm amețitor de reggaeton. Jennifer Massiel Perez, pe scurt JMP. Jennifer s-a nascut în Republica Dominicana, la Santo Domingo, și înca de

O noua bomba sexy a lovit cluburile, posturile tv și radiourile. O tipa frumoasa care „striga” dupa noi sa ne mișcam pe un ritm amețitor de reggaeton. Jennifer Massiel Perez, pe scurt JMP.

Jennifer s-a nascut în Republica Dominicana, la Santo Domingo, și înca de cand era puștoaica și-a dorit sa devina una dintre cele mai cunoscute voci mai ales printre clubberi. Așa ca s-a hotarat sa se lanseze în muzica. Republica Dominicana nu era cel mai potrivit loc pentru așa ceva, drept care a emigrat, la doar 16 ani, în Spania.

Și a dat lovira! A susținut mai multe concerte în peninsula, convingandu-i pe iberici ca ceea ce face ea este numai bun pentru serile de dans în oraș sau chiar de acasa. Cum îi auzi ritmurile de hip-hop, merengue și reggaeton, pe care le-a combinat în cea mai buna forma, ți-e imposibil sa nu încerci sa-ți arați maiestria în mișcari cat mai provocatoare. Astfel, beat-ul ei destul de agresiv și ritmat a creat deja un pas de dans pe care-l putem observa cu ușurința în cluburi.

Prin noutatea pe care a adus-o în lumea dansului, Jennifer a reușit sa caștige mai multe premii printre care locul întai în cadrul concursurilor de „Talent-hunting” , cel pentru „Reggaeton Magazine” și „Music Hit Factory”. Ea a devenit cunoscuta întregii lumi dupa ce a avut o apariție pe una dintre cele mai bune compilații de reggaeton, „El Disco del Reggaeton 2”, material care s-a vandut pana acum în peste 300.000 de exemplare și este în creștere.

Afla mai multe despre stilul agresiv al frumoasei Jen numai din

Tags: