Bombă la Hollywood! Ea a fost motivul divorţului dintre Jennifer Garner şi Ben Affleck

De: Nicoleta Nicolae / 12.07.2015, 07:00

Bombă la Hollywood! Ea a fost motivul divorţului dintre Jennifer Garner şi Ben Affleck
Ben a avut o aventură amoroasă şi Garner a aflat.


 Reacţia a fost extrem de dură şi în ciuda faptului că au împreună trei copii (Violet, 9 ani, Seraphina, 6 ani şi Samuel, 3 ani), Jennifer Garner (42 de ani) nu i-a mai acordat nici o şansă lui Ben (42 de ani). Este de înţeles având în vedere că amanta secretă a actorului este nimeni alta decât fosta mare iubire din tinereţe, Jennifer Lopez (45 de ani).

J.Lo a fost de altfel prima care l-a sunat la 30 iunie să îl consoleze după ce vestea divorţului a făcut înconjurul planetei. Pentru a clarifica situaţia şi a-şi menaja copiii de scandalul divorţului de 115 milioane de dolari, Ben şi soţia lui au fugit cinci zile în Bahamas unde au o casă de vacanţă. Ei au fost prinşi de paparazzi în zorii zilei având o discuţie aprinsă, pe terasa casei.

Conform martorilor, Garner îi reproşa: “Tocmai cu ea? Şi te aştepţi să te iert?”. Ziariştii americani au aflat de la avocaţii care se ocupă de separarea averilor că Ben şi Jen vor semna repede documentele de divorţ, dar vor mai locui încă doi ani în aceeaşi casă din LA, de dragul copiilor.