Bondrea: Ne-am afundat și mai tare

Apropo.ro / 10.04.2005, 12:44
Bondrea: Ne-am afundat și mai tare
Antrenorul Marian Bondrea a declarat ca Universitatea Craiova s-a afundat și mai tare în subsolul clasamentului, în urma înfrîngerii suferite, vineri, în deplasare, cu scorul de 0-1, în fața formației Poli Iași, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sîntem


Antrenorul Marian Bondrea a declarat ca Universitatea Craiova s-a afundat și mai tare în subsolul clasamentului, în urma înfrîngerii suferite, vineri, în deplasare, cu scorul de 0-1, în fața formației Poli Iași, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sîntem foarte triști. Era o partida în care puteam face un pas înainte. Spargeam și noi gheața. Returul a început mizerabil pentru noi. Greșelile personale au facut ca rezultatul sa ne fie potrivnic. Pîna acum eram cu capul sub apa, dar acum ne-am afundat și mai tare”, a spus Bondrea.

Întrebat daca Universitatea mai are șanse sa se salveze de la retrogradare în acest sezon, Bondrea a raspuns: „Greșelile facute în trecut la Craiova se vad abia acum și e regretabil ca o echipa atît de iubita cum era Craiova a fost huiduita și un stadion întreg a strigat «Divizia B».

La sfîrșitul partidei cu Poli Iași, în vestiarul Universitații, portarul bosniac Adnan Guso a izbucnit în plîns, fiind cu greu consolat de antrenorul de portari Silviu Lung.

Dupa 19 etape, Universitatea Craiova ocupa locul 16, ultimul, în clasament, cu 14 puncte.

Mediafax