Boney M concerteaza la Gura Humorului

Apropo.ro / 16.05.2006, 16:26
Boney M concerteaza la Gura Humorului
Formația Boney M va concerta la Gura Humorului, cu prilejul zilelor orașului, manifestarile urmând sa conțina mai multe festivaluri cu caracter național, dar și numeroase alte concerte, transmite corespondentul MEDIAFAX. Primarul orașului Gura Humorului,

Formația Boney M va concerta la Gura Humorului, cu prilejul zilelor orașului, manifestarile urmând sa conțina mai multe festivaluri cu caracter național, dar și numeroase alte concerte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat, vineri, ca Zilele Humorului vor fi organizate, în acest an, în perioada 8-11 iunie, iar ultimul concert din cadrul manifestarilor va fi al formației Boney M.

El a precizat ca pe perioada desfașurarii acțiunii, circulația rutiera de pe drumul european E 576 va fi închisa pe raza orașului, urmând sa fie folosita o ruta ocolitoare.

Ursaciuc a mai spus ca în centrul orașului vor fi amenajate mai multe terase și o scena, urmând ca pe parcursul celor patru zile sa fie susținute concerte atât la prânz, cât și seara.

Totodata, vor fi organizate noi ediții ale unor festivaluri tradiționale cu caracter național de umor, folclor sau arta culinara.

„Vom avea formații de top care vor concerta în fiecare seara, culminând, în ultima seara, cu formația Boney M”, a mai spus Ursaciuc.

(Tiberiu Bujdei, [email protected])
Mediafax