Bono crede ca pestii pot zbura si semneaza pentru asta

De: Dragos Tanase / 08.01.2008, 10:08
Bono crede ca pestii pot zbura si semneaza pentru asta
Bono, solistul trupei U2, e al 25-lea muzician care s-a asociat cu compania Hard Rock International pentru a crea tricouri in interes caritabil.

Bono, solistul trupei irlandeze de rock U2, este cel de-al 25-lea muzician care s-a asociat cu compania Hard Rock International pentru a crea tricouri in interes caritabil, informeaza celebritywonder.com.

Tricoul lui Bono face parte din seria "Signature", care a fost lansata in 1990 si care are ca scop donarea incasarilor rezultate din vanzarea hainelor unor asociatii de caritate alese de vedetele care contribuie la proiect.

Potrivit sursei citate, tricoul lui Bono are un imprimeu cu un peste care zboara printre stele, alaturi de textul "Fish Can Fly" si autograful acestuia. Imprimeul are culoarea albastru, iar tricourile sunt disponibile pe culorile alb, rosu si negru.

Incasarile vor fi donate asociatiei Wildlife Conservation Society care asigura fermierilor africani saraci accesul la educatie.

Tricourile vor fi produse de compania Edun, fondata de Bono si sotia sa, Ali Hewson, special pentru astfel de initiative sociale si sunt disponibile incepand de luni, online, pe adresa www.hardrock.com/rockshop, dar si in magazinele Hard Rock International.

Printre alte vedete care s-au asociat acestui proiect se numara Bruce Springsteen, Shakira, Eric Clapton si Ozzy Osbourne.