Bono nu cedeaza in fata ispitelor

Apropo.ro / 14.04.2009, 16:39
Bono nu cedeaza in fata ispitelor
Bono a declarat intr-un interviu ca pentru a-si tine in frau instinctele si a rezista tentatiilor se roaga in fiecare zi.

Celebrul frontman al formatiei U2, Bono,  a declarat recent intr-un interviu ca pentru a-si tine in frau instinctele si a rezista tentatiilor se roaga in fiecare zi.

"Am fost inconjurat o buna parte din viata mea de dependente, si in mod deosebit in ultimii ani. Cunosc foarte multe persoane (nu in ultimul rand basistul nostru, Adam Clayton), care au reusit sa-si invinga demonii intr-un mod curajos. Probabil ca o parte din mine gandeste: "Wow, sunt doar la un pas de a deveni dependent". Fara doar si poate, si eu ma confrunt cu tentatii si as putea sa cedez. Iata de ce ma rog in fiecare zi", declara artistul.

Ca atare, pentru a se feri de necazuri, Bono se trezeste in fiecare dimineata la ora 6.00, astfel incat sa poata medita pe indelete: "Sufleteste, imi face bine sa meditez si este minunat sa-mi fac timp pentru mine. Vreau sa indepartez orice situatie negativa pe care o intampin in viata", a mai spus Bono.