Bono se teme că nu o să mai poată cânta niciodată! Află de ce!

Apropo.ro / 03.01.2015, 10:56
Bono se teme că nu o să mai poată cânta niciodată! Află de ce!
Bono, solistul trupei U2, se teme că nu o să mai poată cânta niciodată la chitară, în urma rănilor provocate de accidentul de bicicletă suferit în luna noiembrie, în timp ce se plimba în Central Park din New York.
Bono a avut nevoie de „terapie intensivă şi progresivă”, după ce medicii i-au inserat trei plăci şi 18 şuruburi metalice la nivelul unui cot, în urma accidentului suferit de rockerul irlandez, care a căzut de pe bicicletă, în timp ce se plimba în Central Park din New York, informează contactmusic.com.
 
Muzicianul irlandez a trecut printr-o intervenţie chirurgicală de cinci ore, după ce a suferit fracturi la nivelul oaselor feţei, fracturi ale unui omoplat, iar osul humerus de la mâna stângă i-a perforat pielea şi s-a fracturat în şase segmente.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Bono a vorbit despre teama sa de a nu mai putea cânta la chitară într-o scrisoare adresată fanilor, pe care a publicat-o pe site-ul trupei. Acesta a dezvăluit că încă ia foarte multe medicamente şi se chinuie să se deplaseze.
 
„Recuperarea a fost mai dificilă decât am crezut… În timp ce scriu asta, nu este clar dacă voi mai cânta vreodată la chitară. Trupa mi-a reamintit că nici ei, nici civilizaţia occidentală nu depind de asta (ca el să poată cânta la chitară, n..r)”, a scris Bono, mărturisind că lui îi va lipsi să cânte la acest instrument.
 
Potrivit Mediafax, grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume în anii 1980 – „The Joshua Tree” şi „Rattle and Hum”.