Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, decişi să îşi schimbe regimul alimentar

De: Cristiana Trifu / 19.11.2018, 12:36
Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, decişi să îşi schimbe regimul alimentar
Arome îmbietoare, farfurii de 3 cuţite, preparate speciale şi combinaţii neaşteptate de gust, toate se vor regăsi printre ingredientele ediţiei ”Chefi la cuţite” din seara aceasta, difuzată de la 20:00, pe Antena 1. Ca de obicei, poveştile de viaţă ale concurenţilor vor condimenta jurizările, însă de data aceasta, una mai specială îi va inspira pe chefi să îşi schimbe stilul de viaţă.

Luni seară, chefii vor fi nevoiţi jurizeze o farfurie pregătită de o concurentă ce deţine un restaurant raw vegan în Bucureşti. Mousse-ul de ciocolată pe bază de avocado îl inspiră pe Florin Dumitrescu ”să facă pace cu veganii”, după câteva sezoane în care a fost urmărit de acest tip de preparate în perioada audiţiilor pe nevăzute. Deşi cei trei juraţi cred că în spatele uşilor se află un sportiv de performanţă, mare le va fi mirarea când vor întâlni o bloggeriţă, adeptă a ”flexitarianismul”. Carmen le mărturiseşte că stilul de viaţă pe care ea îl adoptă implică un echilibru între bucatele sănătoase şi micile plăceri culinare, iar ideea le surâde celor trei: ”Cătălin are frunte de flexitarian!”, se amuză aceştia copios.

Distracţia va continua la masa juraţilor, iar chef Sorin Bontea va apela la diverse tertipuri pentru a-i face pe colegii săi să râdă. Deşi se va preface că şi-a rupt un deget şi nu mai poate juriza, sau că s-a rănit la mână din greşeală, trucurile sale nu vor avea succes în rândul chefilor Dumitrescu şi Scărlătescu: ”Dacă nu e de râs, de ce să râdem? Era mai amuzant când spuneai de şapte ori acelaşi banc. Tu ştii că există Poliţia glumelor? E posibil să apară!”, adaugă aceştia neimpresionaţi.

Spectacolul jurizărilor pe nevăzute continuă în seara aceasta cu cea de-a şaptea ediţie a sezonului 6, iar lupta pentru o nouă amuletă valoroasă va aduce multă tensiune la bancurile de lucru ale celor trei chefi. Cum se vor descurca aceştia la gătit, dar şi ce reţete pe măsură îşi vor face apariţia sub cloşurile lor, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la ora 20:00.