Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu se luptă pentru prima amuletă: ”A început să fie ceva presiune.”

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 14:21
Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu se luptă pentru prima amuletă: ”A început să fie ceva presiune.”
Premiera celui de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite”, difuzată luni şi marţi seară, de la 20:00, pe Antena 1, va deschide arena competiţiei pentru cei mai talentaţi concurenţi, dar şi pentru cei trei juraţi. Dacă până în acest moment Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se bucurau de spectacolul neprevăzut al audiţiilor pe nevăzute, de luni seară, maeştrii bucătăriei se vor lupta şi ei, ”la cuţite”. Prima amuletă pusă în joc de Gina Pistol îi va entuziasma şi îi va provoca să câştige un avantaj ce ar putea fi vital într-una din confruntările pe echipe ce vor urma.

Astfel, luni seară de la ora 20:00, chefii îşi vor ocupa locurile la bancurile de lucru şi vor găti folosind doar ingredientele dintr-un coş misterios. Mai în glumă, mai în serios, vor fi puşi faţă în faţă cu un preparat vedetă din farfuriile candidaţilor ”Chefi la cuţite”, pe care l-au degustat de zeci de ori de-a lungul sezoanelor: ”Am început să transpir! A început să fie deja ceva presiune. Începi să simţi tot ce simt şi concurenţii. În general, la audiţii ne distram. Acum începem ziua gătind şi ne luptăm pentru nişte avantaje.”, va declara chef Bontea.

Mai relaxat, câştigătorul ultimului sezon, chef Dumitrescu, va accepta provocarea amuletelor cu zâmbetul pe buze, dar tot el va realiza că misiunea concurenţilor nu este deloc una uşoară: ”Începi să îţi dai seama că o oră la bancul de lucru trece foarte repede.”. Mai mult decât atât, emoţiile se vor dovedi a fi şi mai intense în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că soarta juraţilor celui mai iubit show culinar va sta în mâinile unui chef de mare calibru, ce va juriza preparatele lor finale: ”Avem încredere în cum jurizează, în ce spune despre mâncare şi în câte ştie despre mâncare.”.
Care va fi numele chefului ce va adjudeca prima amuletă din cele 12 puse la bătaie în sezonul 6, cu ce preparat va impresiona acesta, dar şi ce avantaj important va câştiga, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, de la 20:00, în ediţia premieră a noului sezon ”Chefi la cuţite”.