Borat a produs panica la Saptamana Modei de la Milano

Apropo.ro / 29.09.2008, 11:21
Borat a produs panica la Saptamana Modei de la Milano
Borat a produs panica la Saptamana Modei de la Milano defiland deghizat in Bruno fara ca cineva sa stie ca el va iesi pe podium.

Borat, pe numele real Sacha Baron Cohen, a produs panica la Saptamana Modei de la Milano defiland deghizat in Bruno fara ca cineva sa stie ca el va iesi pe podium.

Borat, cel care este cunoscut de toata lumea ca fiind sarit de pe fix si cel care glumeste pana in punctul nesimtirii, a iesit pe podium, samabata, in chipul lui Bruno, ultimul sa personaj de film. Interpretul rolului principal al filmului intitulat "Bruno: delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male" a luat prin surprindere audienta atunci cand a iesit pe scena, chiar in timpul unei prezentari a casei Prada. Pentru a linisti spiritele s-au inchis luminile, iar politia si-a facut imediat aparitia, "saltandu-l" pe "manechinul" Sacha Baron.

Timp de 30 de minute Borat a "stat la discutii" cu politistii la sectie pentru a-i lamuri de gestul sau de a se urca neanuntat pe podium. Intr-un final glorios, Sacha nu a fost acuzat de nimic si a trimis la hotelul unde era cazat.