Borat „ataca” Indiggo si O-Zone!

Apropo.ro / 22.07.2009, 15:13
Sacha Baron Cohen trece de la taranii din Glod la fetele de la Indiggo si la O-Zone.

Sacha Baron Cohen trece de la taranii din Glod la fetele de la Indiggo si la O-Zone.

In noua sa comedie, Borat include in spotul de promovare a filmului piesa trupei O-Zone "Dragostea din tei", dar si pe surorile de la Indiggo.

Premiera filmului in cinematografele din Romania va avea loc pe data de 31 iulie.

Conform spuselor actorului britanic Sacha Baron Cohen, "Bruno" este cel mai important si greu de realizat proiect pe care l-a semnat pana in prezent. In timpul filmarilor la aceasta comedie extrema, Baron Cohen a fost arestat pentru ca a vrut sa distruga mai multe prezentari de moda, a stat imobilizat la pat din cauza unei teribile raceli si a avut o puternica reactie adversa la crema epilatoare folosita pentru a-i aduce cat mai multa autenticitate lui Bruno.

Noul personaj al actorului este incendiarul Bruno, un fashion reporter gay care si-a propus sa ajunga "cel mai celebru austriac de la Hitler incoace”. Mult mai scandalos si obscen, de-a dreptul socant si incredibil de amuzant, "BRUNO" va avea premiera din 31 iulie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Starplex, in reteaua Cinema City din Cluj, Timisoara, Bacau si Iasi, precum si la Odeon Cineplex din Cluj.

Vezi mai jos trailerul filmului

Sacha Baron Cohen

bruno

Sacha Baron Cohen

bruno

 

Bruno – Trailer de pe tare.ro

Â