Borcea, din nou tătic!

Apropo.ro / 06.01.2015, 09:36
Borcea, din nou tătic!
Alina Vidican este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată! Minunea s-a întâmplat în permisia de 24 de ore a soţului.


A luat în greutate 2-3 kilograme în primele 2 luni şi jumătate de sarcină şi continuă să arate impecabil. Soţia fostului acţionar al echipei Dinamo este foarte atentă pentru a nu pune în pericol viaţa ei şi a viitorului bebeluş. Deşi schiază de ani buni ca o profesionistă, Alina Vidican nu s-a încumetat să se aventureze în această iarnă. A fost însă pe pârtie pentru a-l supraveghea pe fiul ei, Alexandru, în vârstă de 2 ani şi jumătate, care a învăţat să schieze. Primele lecţii au fost luate la Poiana Braşov, după care Alina, împreună cu băieţelul, fratele ei şi fiica acestuia au petrecut 5 zile de vis în Austria. „Am mers să schieze Alexandru, nu a fost o vacanţă. Va fi cu adevărat vacanţă când va veni şi soţul meu“, a declarat, pentru spynews.ro, soţia fostului acţionar de la Dinamo.

 „Poftesc la acrituri şi se spune în popor că dacă se întâmplă aşa, înseamnă că voi avea o fetiţă. Îmi doresc să fie fetiţă, ca să avem pereche, mai ales că primul copil a fost băiat. Contează să fie sănătos! Şi mai poftesc la soţul meu, e foarte greu, mai ales de sărbători. Şi copilul îi simte lipsa. Îl aşteptăm acasă şi îl iubim mult“, a adăugat Alina Vidican. Soţul ei se află în închisoare, fiind condamnat în dosarul Transferurilor.