Borcea: Dinamo se poate califica în turul trei preliminar

Apropo.ro / 26.06.2004, 11:42
Borcea: Dinamo se poate califica în turul trei preliminar
Directorul executiv FC Dinamo, Cristian Borcea, considera ca echipa pregatita de Ioan Andone se poate califica în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în dauna formației slovace MSK Zilina, anunța site-ul oficial al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Dinamo


Directorul executiv FC Dinamo, Cristian Borcea, considera ca echipa pregatita de Ioan Andone se poate califica în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în dauna formației slovace MSK Zilina, anunța site-ul oficial al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo va întîlni campioana Slovaciei în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, prima partida urmînd sa o dispute, în deplasare, pe 28 iulie, în timp ce returul este programat la București, pe 4 august.

„Șansele sînt egale, poate puțin balanța este înclinata în favoarea echipei Dinamo, o echipa cu un atac ce poate face fața oricînd în Europa. Trebuie sa ne pastram echilibrul, sa nu ne entuziasmam, pentru ca exemple în care am întîlnit echipe mult mai slabe și n-am trecut de ele exista. Totuși, cred ca avem puterea sa trecem în turul urmator”, a spus Badea.

Potrivit sursei citate, managerul general al echipei MSK Zilina, Karol Belanik, a declarat ca formația sa a avut ghinion la tragerea la sorți. „Dinamo București este o echipa puternica, altfel nu înțeleg cum a eliminat pe Șahtior Donețk. Ne e frica, dar ne jucam șansa noastra”, a spus Belanik.

Mediafax