Borcea, neinteresat de „Batrana Doamna”

Apropo.ro / 16.05.2008, 09:00
Borcea, neinteresat de
Cristi Borcea neaga interesul pentru cumpararea actiunilor de la UTA Arad si spune ca este concentrat numai la activitatea de la Dinamo.

Cristi Borcea neaga interesul pentru cumpararea actiunilor de la UTA Arad, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Presedintele executiv al cainilor a tinut sa precizeze ca este foarte concentrat in ceea ce priveste activitatea clubului Dinamo, deoarece alb-rosii nu-si permit pasi gresiti in lupta pentru titlul din sezonul urmator.

"Despre UTA? Aradul are un primar foarte apropiat de echipa, un proiect indraznet in urmatorii 2-3 ani, cu obiective importante, promovarea in Liga I si calificarea intr-o cupa europeana. Ce sa caut eu la Arad? Poate doar la Fan Clubul Dinamo, unul dintre cele mai importante din tara! Le multumesc celor care se gandesc la investitiile mele, dar am suficienti consilieri in afacerile pe care le desfasor! Deocamdata ma concentrez la activitatea de la Dinamo. Stau de dimineata pana seara la birou pentru ca trebuie sa pregatim in liniste si cu mult echilibru sezonul urmator. Dinamo nu-si permite sa stea departe de lupta pentru titlu!", a declarat presedintele FC Dinamo.