Borcea: Niculescu și-a prelungit cu un an contractul cu Dinamo

Apropo.ro / 12.08.2006, 14:32
Borcea: Niculescu și-a prelungit cu un an contractul cu Dinamo
Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, într-o conferința de presa, ca atacantul Claudiu Niculescu și-a prelungit cu înca un an contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare și ca jucatorul va pleca numai la o echipa din

Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, într-o conferința de presa, ca atacantul Claudiu Niculescu și-a prelungit cu înca un an contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare și ca jucatorul va pleca numai la o echipa din strainatate.

„Problemele cu Claudiu Niculescu rezolvate. El este jucatorul în care Dinamo a crezut cel mai mult de când l-a transferat, inclusiv eu. Am o vina, morala, în acest scandal, pentru ca eu am fost cel care nu l-a lasat sa plece: la Heerenveen, în vara, și nici la Poli Timișoara. Am ajuns la un acord, Claudiu și-a prelungit contractul cu înca un an”, a spus Borcea.

Oficialul dinamovist a adaugat ca, în România, Claudiu Niculescu va juca numai la Dinamo. „Daca va avea o oferta avantajoasa pentru el, va pleca afara. Avem nevoie de cel care ne-a adus atâtea bucurii la Dinamo, în ultimii ani. Niculescu face parte din strategia noastra, cu el vom lua cupe și campionate și vom intra în Champions League”, a afirmat Borcea în cadrul conferinței de presa organizate, vineri, în biroul sau, dupa negocierile purtate cu Claudiu Niculescu.

Niculescu a negociat, vineri dupa-amiaza, condițiile ramânerii sale la Dinamo. La discuții au fost prezenți directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, agentul jucatorului, Victor Becali, și fostul acționar dinamovist Gigi Nețoiu.

Claudiu Niculescu a parasit cantonamentul de la Saftica al echipei Dinamo joi, cu câteva ore înaintea partidei cu Beitar Ierusalim, din prima manșa a turului II preliminar al Cupei UEFA. El a declarat, vineri, ca regreta ceea ce s-a întâmplat și ca a ales sa ramâna la Dinamo, deoarece aici este locul sau.

Mediafax