Borcea şi Pelinel îşi doresc nunta şi botezul! Cine a făcut aceste dezvăluiri

De: Nicoleta Nicolae / 07.01.2016, 10:08
Borcea şi Pelinel îşi doresc nunta şi botezul! Cine a făcut aceste dezvăluiri
Realizatorul Cristi Brancu, de la Antena Stars, dezvăluie, pentru “ring”, detalii. “Agentul VIP”, care a comentat încă de ieri apariţia unui inel scump pe degetul Valentinei Pelinel, susţine că fostul acţionar a renunţat să mai joace la dublu.


“La această oră, din informaţiile pe care noi le avem, pot să spun cu siguranţă că Borcea nu mai vrea această căsnicie cu Alina şi nu neapărat din cauza faptului că a apărut la TV (aceasta fiind o măsură disperată, care mai degrabă a îndepărtat-o de Cristi, dar Alina este de profesie… disperată), ci pentru că această iubire greu de acceptat la nivelul orânduirii morale în România – în sensul în care el este căsătorit, dar este îndrăgostit de o altă femeie – este foarte puternică. Valentina îl iubeşte pe Cristi, el o iubeşte până la cer pe Valentina şi nu rămâne de făcut decât un singur lucru: să se consfinţească această dragoste pentru că, din ce se vede, Cristi Borcea nu mai vrea să joace «la dublu».

După informaţiile pe care le am şi din ceea ce simt după ce am vorbit cu toate părţile implicate, eu cred că Borcea şi Valentina Pelinel vor ca fiul pe care şi l-au dorit să fie fericit, să facă nuntă, un botez frumos, la vedere, fără niciun fel de problemă.”, a declarat Cristi Brancu pentru ziarulring.ro.

“Nu este o informaţie certă, dar scenariul zilei în care Alina Borcea a făcut-o «zdreanţă» şi «stearpă» pe Valentina, ceea ce nu este adevărat (am văzut cu ochii mei ecografia), începe în momentul în care Alina a venit la vorbitor şi a încercat să îl impresioneze băgând copiii în faţă. Cristi era praf, dar venise cu un mesaj foarte clar: “Ştiu că sunt copiii mei, nu mai pot de tristeţe că nu-i văd şi că poate nu voi fi alături de ei tot timpul, dar vreau divorţul”. Asta a enervat-o foarte tare pe Alina. Ceea ce spune ea la TV, că ei doi se iubesc şi căsnicia este solidă, nu este deloc adevărat, din păcate pentru ea, şi acesta este un lucru cert”, a mai dezvăluit realizatorul TV.