Borcea:”Cand au auzit maneaua ar fi trebuit sa arunce laptopul pe geam”(Prosport)

Apropo.ro / 25.11.2008, 08:04
Borcea:
Cristi Borcea spune ca vorbeste prea mult despre ceea ce au facut jucatorii dinamovisti la ziua lui Torje, scrie Prosport.

Cristi Borcea spune ca vorbeste prea mult despre ceea ce au facut jucatorii dinamovisti la ziua lui Torje. De asemenea, oficialul lui Dinamo recunoaste ca Torje a facut o greseala cand a pus acea melodie.

Actionarul dinamovist spune ca Pulhac este cel mai de invinovatit, pentru tot circul pe care l-a facut, iar Ropotan era prea beat sa mai poata reactiona.

"Se face prea mare tam-tam. Trebuie sa recunoastem ca Gabi a facut o greseala. Ei au fost prosti si au fost atrasi intr-o cursa, am inteles ca faceau concurs care manea e mai `tare` cea cu Gigi sau cea cu Spartanii. Au gresit, dar trebuie sa fim maturi si sa avem grija cu trei jucatorii de viitor ai lui Dinamo. Am lucrat cu Dinamo din `94 si pana acum. Pana acum 3 ani, Dinamo supravietuia exclusiv din vanzarea de jucatori. Aceasta pata care si-au pus-o toti trei sa stiti ca le va afecta cariera. Drama e ca Ropotan si Pulhac sunt jucatori care au crescut de mici in curtea lui Dinamo, Torje a venit tot asa de la 17 ani jumate, si ar fi trebuit ca atunci cand au auzit maneaua cu Steaua sa ia laptopul si sa il arunce pe geam.", a spus Borcea la televiziunea gazetei.

Mai multe detalii despre declaratia lui Cristi Borcea, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro