Bordeaux – CFR Cluj, presiunea cade pe umerii francezilor

Apropo.ro / 22.10.2008, 11:54
Bordeaux - CFR Cluj, presiunea cade pe umerii francezilor
Trombetta a declarat ca francezii isi vor juca ultima sansa la calificare, iar presiunea este in tabara lor.

Maurizio Trombetta a declarat in cadrul conferintei de presa dinaintea partidei Bordeaux – CFR Cluj ca francezii isi vor juca una dintre ultimile sanse de calificare, iar presiunea este in tabara lor.

"Daca Bordeaux nu va castiga maine, va fi foarte greu pentru ei sa mai poata obtina ceva. E presiune mare pe ei, de aceea vom trata meciul cu mare atentie. Chiar si cu un punct sansele lor sunt destul de mici. E o partida vitala pentru Bordeaux, dar si pentru noi este cea mai importanta partida din Liga Campionilor de pana acum", a spus Maurizio Trombetta.

Italianul a spus ca va introduce in teren echipa care a facut istorie in meciul de la Roma, singurul dubiu fiind prezenta lui Dani, usor accidentat.

"Voi folosi aceeasi echipa ca in partida cu AS Roma. Atunci eroul meciului a fost Culio, dar acum nu ma intrebati cine va fi eroul, sper ca si in acest meci sa iasa cineva in evidenta. Singura problema din lot este cea a lui Dani. Vom vedea cum se va comporta la antrenamente si voi lua o decizie daca va putea juca sau nu", a explicat el.

Astfel, Trombetta va introduce in teren urmatoarea echipa: Stancioiu – Tony, Cadu, Galiassi, Pereira – Muresan, Dani – Culio, Trica, Dubarbier – Y. Kone.

Partida dintre Girondins Bordeaux si CFR Cluj, se va disputa miercuri, de la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de ProTV.

Crezi ca CFR Cluj va continua seria rezultatelor bune din Liga Campionilor sau vor avea soarta Stelei?

Imagine: Mediafax Foto