BORN TO FIGHT – NASCUT PENTRU LUPTA

Apropo.ro / 13.02.2006, 12:16
BORN TO FIGHT – NASCUT PENTRU LUPTA
In timpul unei descinderi in forta a politiei impotriva unor taficanti de droguri , ofiterul Fortelor Speciale Deaw (Dan Chupong) e martor la uciderea brutala a superiorului si prietenului sau , Major Puntakarn Ritdamrong (Sahaschai Chumrum), crima comisa la ordinul generalului Yang (Noppol

In timpul unei descinderi in forta a politiei impotriva unor taficanti de droguri , ofiterul Fortelor Speciale Deaw (Dan Chupong) e martor la uciderea brutala a superiorului si prietenului sau , Major Puntakarn Ritdamrong (Sahaschai Chumrum), crima comisa la ordinul generalului Yang (Noppol Gomarachun), un cunoscut baron al drogurilor. Yang este deferit justitiei, dar Deaw nu se mai simte in stare de a-si indeplini misiunea de politis t dupa moartea prietenului sau si decide sa-si ia o pauza de la Fortele Speciale si s-o insoteasca pe sora lui Nui (Kessarin Ektawatkul), campioana taekwondo, si o echipa de atleti olimpici de elita, intr-o vizita de caritate intr-un mic sat situat linga granita. La scurt timp dupa sosirea lor, satul e incercuit si facut prizonier de o armata de gherila inarmata cu proiectile nucleare, care cer eliberarea generalului Yang. Cu proiectilele indreptate spre Bangkok si cu timpul in defavoarea lor, totul depinde acum de Deaw, sora lui si colegii ei sportivi. Ei trebuie sa-si foloseasca talentele unice si deosebite de luptatori impotriva mercenarilor, inainte de a fi prea tirziu.

CELE MAI PERICULOASE PERFORMANTE FILMATE VREODATA!

Produs de Prachya Pinkaew si regizat de Panna Rittikrai, filmul incinge si intareste fenomenul „Ong Bak”. „Nascut pentru lupta” sigur nu duce lipsa de actiune. E plin de lupte performante si jocuri de arme.

Sportivi in viata reala, actorii inspaiminta virtual non-stop in acest film regizat de Panna Rittikrai, campionul ablosut al scenelor de actiune, cel care a scris si coregrafiat luptele de arta martiala ale hitului international „Ong Bak.” Filmul e un tur de forta al actiunii care il uimeste si pe cel mai blazat fan al filmelor de gen. Adrenalina asiatica face din luptele martiale punctul de interes maxim al filmului, iar sportivii isi folosesc la maxim talentele pentru a anihila banda de raufacatori. In rest – barbati, femei, copii si chiar cei inapti fizic – au si ei rolul lor in lupta, folosind tehnici dintr-o gama larga de sporturi.

Distribuit în România de : RomâniaFilm si ProRom

Tags: