Bosquito a luat foc

Apropo.ro / 20.05.2002, 13:39
Bosquito a luat foc
Trupa latino Bosquito își va lansa cel de-al doilea album. Cei cinci componenți sunt siguri ca Sar scantei! va avea cel puțin la fel de mult succes ca primul lor album, Pas cu pas. Daca v-au ars calcaiele la Pepita, sa vedeți ce-o sa mai iasa scantei la celelalte piese.


Trupa latino Bosquito își va lansa cel de-al doilea album. Cei cinci componenți sunt siguri ca Sar scantei! va avea cel puțin la fel de mult succes ca primul lor album, Pas cu pas.

Daca v-au ars calcaiele la Pepita, sa vedeți ce-o sa mai iasa scantei la celelalte piese.

Imediat dupa Paște, formația Bosquito s-a apucat de treaba. Pe 8 mai, cei cinci membri ai formației au pornit de dimineața spre comuna Calugareni, locul de desfașurare a filmarilor primului videoclip de pe albumul Sar scantei!. Piesa care beneficiaza de videoclip se numește Hopa, hopa și se bucura deja de poziții bune în topurile posturilor de radio. Regia și scenariul sunt semnate de Tudor Gramescu și Iuliu Hillerin. Povestea îi arata pe cei cinci care, în drumurile lor prin țara, au ghinionul de a ramane cu mașina în pana într-un sat de oameni modești, plictisiți și fara chef de viața. Nereușind sa repare automobilul, baieții o pornesc la picior și se opresc la o carciuma unde, recunoscuți de sateni, sunt rugați sa cante. Cum era de așteptat, unde se afla Bosquito exista și pasiune, așa ca frumoasa chelnerița se îndragostește pe loc de solistul formației.

Cine este frumoasa chelnerița?
În viața de zi cu zi este fotomodel, se numește Cleo și este, de fapt, o cunoștința mai veche a baieților. Ei, însa, nu au știut ca ea o sa apara în videoclipul lor pana în momentul începerii filmarilor. „A fost o surpriza pentru noi, ne spune Radu Almașan, solistul trupei Bosquito. O știam pe Cleo de la concertele pe care le-am susținut în Sibiu, orașul ei natal. Ne-ar fi fost imposibil sa n-o remarcam…”

Nu vrem videoclipuri cu mașini de lux
Atmosfera de la țara le-a priit baieților. „Luxul nu ne caracterizeaza și este de prost gust. Nu foarte mulți au parte de el și, de aceea, este penibil sa filmezi în locuri luxoase, cu mașini straine etc. Spre deosebire de alții, noi nu suntem niște fițoși.”

Albumul Sar scantei! este produs de MediaPro Music și conține 10 piese (inclusiv Pepita, care se bucura de multa vreme de succes printre fani). Trupa Bosquito intenționeaza sa mai realizeze înca cel puțin trei videoclipuri ale unor piese de pe acest album.

Componența:
Radu Almașan (voce, chitara acustica), Victor Solomon (chitara, voce), Mihai Constantinescu (clape), Darius Neagu (baterie), Victor Stephanovici (chitara bas).

Sursa:

Tags: