Bote catre Bianca: „Nu faci parte din prezentul si din viitorul meu”

Apropo.ro / 22.11.2011, 09:51
Bote catre Bianca:
In absenta lui Capatos, Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au intrecut in replici rautacioase, aseara in platoul emisiunii "Un show pacatos".

Bianca Dragusanu, asistenta lui Dan Capatos, s-a aratat foarte bucuroasa de absenta sefului ei, care nu a mai putut ajunge din Amsterdam din cauza cetii, dar bucuria nu a tinut mult pentru ca invitatul special a fost Catalin Botezatu cu care a inceput o disputa.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea

„Fara sa te simti jignit sau ofensat. Nu stiu cine esti tu in viata mea in acest moment, ca sa comentezi despre mine”, l-a atacat pe Botezatu, deranjata de faptul ca designerul a declarat ca i-ar face rochia de mireasa si nu i-a luat bani.

Replica lui Catalin nu s-a lasat asteptata. „Nu faci parte din prezentul si din viitorul meu. Nu am venit la emisiunea asta ca sa vorbesc cu tine. Daca ai curiozitati, poti sa ma suni”.

Toata disputa a pornit de la o declaratie facuta de Botezatu la aflarea vestii ca Bianca urmeaza sa se casatoreasca cu Cristea: „In varianta in care ea chiar se va marita si va apela la serviciile mele pentru rochia de mireasa, i-o fac cu mare drag. Nu o sa ii iau bani, pentru ca oricum va avea mari cheltuieli cu nunta”.