Botez fastuos pentru Prinţesa Charlotte

De: Nicoleta Nicolae / 06.07.2015, 09:00
Botez fastuos pentru Prinţesa Charlotte
Prinţesa Charlotte, în vârstă de nouă săptămâni, a fost botezată duminică, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, cu apă din râul Iordan, în cadrul unei ceremonii în care părinţii săi, prinţul William şi ducesa Catherine, au mizat pe fastul regal tradiţional.

Prinţesa Charlotte, care s-a născut pe 2 mai, şi-a făcut duminică la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, cea de-a doua apariţie publică, potrivit bbc.com.

De altfel, cu prilejul botezului prinţesei Charlotte, care ocupă locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, prinţul William, soţia lui, ducesa Catherine, şi cei doi copii ai lor au putut fi văzuţi pentru prima dată împreună în public.

Cei patru au venit împreună în jurul orei locale 16.30 (18.30, ora României) la biserica St. Mary Magdalene, pentru a participa la această ceremonie religioasă privată, la care au fost invitate doar 21 de persoane, inclusiv regina Elizabeth a II-a Marii Britanii şi soţul ei, ducele de Edinburgh, părinţii ducesei Catherine, Carole şi Michael Middleton, sora şi fratele acesteia, Pippa şi James Middleton, dar şi prinţul Charles de Wales, tatăl prinţului William, şi soţia acestuia, ducesa de Cornwall. De la această ceremonie tradiţională a lipsit prinţul Harry, fratele mai mic al prinţului William, care se află în prezent în Africa.

Prinţesa Charlotte şi-a făcut apariţia la botezul său într-un cărucior negru tradiţional împins de mama sa, ducesa Catherine, care a purtat o ţinută elegantă de culoare ivoriu. Acest cărucior a fost folosit de regina Elizabeth a II-a pentru doi dintre copiii săi, conform relatărilor BBC.

Citeste mai mult aici!