Botezatu despre Bianca: „Azi ma iubeste, maine ma uraste”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 20.09.2011, 09:51
Botezatu despre Bianca:
Cu toate ca Bianca il ameninta, Bote zice ca aceasta e nebuna si ca el ii doreste tot binele din lume.

Saptamana trecuta, Botezatu a dezvaluit ca ar fi imposibil ca Bianca Dragusanu sa tina o sarcina, din cauza unor probleme de sanatate, motiv pentru care asistenta lui Capatos a uitat de iubirea pe care i-a purtat-o acestuia si l-a amenintat ca se va arde daca se mai joaca cu focul.

„Catalin nu avea timp pentru mine. Eu l-am iubit mult si visam ca relatia noastra sa se termine cu o casatorie. Visul s-a destramat! Nu sunt insarcinata. Nu cred, de fapt! Catalin stie el ceva. Am probleme de sanatate si daca as fi insarcinata mi-ar fi greu sa pastrez acest copil”, s-a destainuit Bianca.

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu

„Ea a inteles gresit toate comentariile mele privitoare la o eventuala sarcina sau o eventuala nunta. Eu nu o urasc, pentru ca am tinut la ea si ma bucur ca e fericita. Am ajutat-o de multe ori, uneori chiar fara sa stie, am protejat-o, dar ea e nebuna. Nu o inteleg! Azi ma iubeste, maine ma uraste. Cat despre Cristea, cum sa vreau sa se desparta de el, cand eu i-am trimis lui cadouri prin intermediul ei? Oricum, nu am de gand sa vorbesc cu ea ca sa clarificam situatia”, a declarat Catalin Botezatu.

Citeste mai multe despre Bianca si Catalin, pe Showbiz.ro!