Botezatu Fashion Ambassador Luxury Show 2007

Apropo.ro / 09.12.2007, 17:40
Seara Trend Fashion a fost sub semnul rafinamentului si al elegantei, Catalin Botezatu a incantat cu 4 spectacole exclusive marca CB.

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai buni designeri romani, printre putinii de altfel care se pot mandri cu numeroase prezentari de moda sustinute atat in tara cat si in toate marile capitale din Europa.

Show-urile semnate Catalin Botezatu au beneficiat intotdeauna de o tema de la "Egiptyon", "Budha Bar", "Angels", "Ameno", "Wiches", "Bizantium", "Barbarian", "Kyoto" "Chicago" sau "J.O" unde creatiile sale au fost completate de impresionante colectii de palarii, blanuri si accesorii si pana la prezentarile de underwear: "C.B. Intimo", "Sailor", "Power", "Army", "Poveste cu elfi" sau "Pirates" toate socand si impresionand in mod placut spectatorii care au umplut salile de fiecare data pana la refuz. Este autorul a 21 show-uri de lenjerie intima pentru barbati "Catalin Botezatu". Botezatu este singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de scenografie, regie, coloana sonora, accesorii (bijuterii, pantofi, etc.) si nu in ultimul rand de colectiile de prezentare.

Seara Trend Fashion sau Casa Luxului a fost sub semnul rafinamentului si al elegantei, Catalin Botezatu – Fashion Ambassador Luxury Show 2007, a incantat audienta cu 4 spectacole exclusive marca CB.

Colectia de costume de baie s-a remarcat prin stralucire, creatiile marca CB au avut ca baza culori precum auriu, alb si negru, in jocuri de nuante si geometrie.

Una din cele 4 colectii prezentate a fost cea de lenjerie pentru barbati "Sparta" inspirata din celebrul film "300". Rafinament si mister ne-au insuflat ultimile doua colectii prezentate. Eleganta culorilor alb si negru ne-a invaluit in creatiile purtate de manechine. Nu au lipsit accente precum: blana, cristale, matasuri fine, dantela, broderie, voal, machiajul strident dar nu vulgar, cizmele decupate la varfuri, simple sau cu pietre sau fulgi, creatiile impunand doza de mister necesara oricarei femei si pe care ai senzatia ca nu-l vei dezvalui niciodata.

"LUXURY SHOW 2007 este o expozitie iesita din tipare, in Romania. Imi place sa incurajez astfel de initiative care promoveaza valorile si calitatea, asa ca nu se putea sa nu ma implic. Mai ales ca LUXURY SHOW reprezinta o buna ocazie pentru a participa la un proiect de caritate – Tinere Talente – ce apartine Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei", a spus Catalin Botezatu.