Botezatu „i-a suflat” iubita burlacului Sergiu Barboni!

Apropo.ro / 18.05.2012, 12:00
Botezatu
Burlacul Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie să îi fie parteneră, din cele trei concurente rămase în joc. Adelina l-a părăsit pe burlac pentru Cătălin Botezatu.

Răsturnare de situație la finalul editiei Burlacul. După ce a fost nevoie înlocuirea lui Vladimir Drăghia, iată că noul burlac, Sergiu Barboni, nu a avut noroc să rămână cu femeia aleasă – Adelina Boie.

Din cele trei concurente rămase în finală, Sergiu a ales-o pe Adelina Boie, blonda năbădăioasă. A crezut că face cea mai bună alegere. Amândoi păreau să formeze cuplul perfect. Din nefericire nu a fost așa.

Adelina Boie se poate să-și fi dorit doar să le dea o lecție colegelor sale de emisiune, că ea este o femeie puternică, care reușește tot ceea ce își propune.

Botezatu si Adelina

Burlacul Sergiu Barboni părea că este îndrăgostit de Adelina. Aceasta din urmă chiar i-a propus burlacului să fugă împreună.

Lovitura de teatru a venit la final, când Adelina a mărturisit că nu este pregătită de o relație serioasă cu Sergiu, pentru că iubește pe altcineva.

Acel altcineva s-a dovedit a fi Cătălin Botezatu, în camera căruia Adelina a intrat spre miezul nopții, după ceremonia din finalul emisiunii.

„Sunt fericită că am fost aleasă de Sergiu, țin la el, dar oare îl iubesc, oare e matur pentru mine? Nu sunt pregătită de o relație serioasă cu el. Cred că iubesc pe altcineva! Sper că Sergiu mă va înțelege!”, a fost declarația șocantă a Adelinei.