Botezatu si Romanita, doi creatori de succes

Apropo.ro / 15.02.2008, 12:44
Botezatu si Romanita, doi creatori de succes
La prestigiosul show de moda "Couture Fashion Week" de la New York,Catalin Botezatu si Romanita Iovan si-au etalat cele mai noi creatii

La prestigiosul show de moda “Couture Fashion Week” de la New York, celebrii creatori de moda, Catalin Botezatu si Romanita Iovan si-au etalat cele mai noi creatii.

Catalin Botezatu a prezentat ultima sa colectie “ Funerals”, creata special pentru femeia fatala, iar Romanita Iovan a incantat cu colectia “Seventeen

de inspiratie shakespeariana in tonuri colorate si diafane.

Catalin Botezatu a fost rasplatit cu aplauze de audienta newyorkeza pentru

tinutele de dantela neagra impodobite cu peste 45 kilograme de cristale Swarovsky. Colectia cuprinde rochii negre extravagante, manusi lungi, voaluri si blanuri toate negre. Acestea, dupa parerea lui Bote nu ar trebui sa lipreasca din garderopa unei super femei.

Pe site-ul evenimentului Bote a primit numai laude fiind declarat de presa internationala “cel mai bun creator roman”.

Colectia Romanitei Iovan a fost creata intr-un timp record, trei saptamani, a cuprins 24 de tinute si a inregistrat de asemenea un real succes la Cuture Fashion Week de la Ney York.

Romanita a participat pentru a doua oara la Couture Fashion si a precizat ca si-a intitulat colectia “Seventeen” de la cei 17 ani de activitate in lumea modei avand ca inspiratie piesa de teatru “Romeo si Julieta”.

Colectia este o explozie de culori , foarte vesela si plina de romantism.