Botoxul și caviarul ajuta starurile sa se pregateasca de Oscar

Apropo.ro / 02.03.2006, 15:18
Botoxul și caviarul ajuta starurile sa se pregateasca de Oscar
În încercarea de a fi mai frumoase, mai slabe și mai stralucitoare la ceremonia de acordare a Oscarurilor, vedetele nu se dau înapoi de la nimic, supunându-se la masaje corporale cu diamante și la gomaje faciale cu crema de icre negre, transmite Reuters. Metodele pentru redarea

În încercarea de a fi mai frumoase, mai slabe și mai stralucitoare la ceremonia de acordare a Oscarurilor, vedetele nu se dau înapoi de la nimic, supunându-se la masaje corporale cu diamante și la gomaje faciale cu crema de icre negre, transmite Reuters.

Metodele pentru redarea tinereții și a frumuseții, sau pentru sublinierea acestor calitați sunt dintre cele mai diverse în timpul numaratorii inverse catre cea mai importanta seara a anului la Hollywood.

Daca exista ideea unei mici operații estetice sau a injecțiilor cu Botox, atunci acesta este momentul potrivit pentru a o pune în aplicare. Tot acum este și cel mai potrivit moment pentru ca vedetele sa viziteze cabinete de lux, unde consilieri de moda, profesioniști în înfrumusețare și bijutieri îi așteapta cu brațele deschise.

Pentru cei cu spirit de aventura, caviarul va fi întins pe fața și nu pe pâine. Kerstin Florian, creator de produse de îngrijire, le ofera nominalizaților coșulețe cu cadouri, în care se afla și crema sa pentru ochi, din caviar (Caviar Eye Cream), care ar trebui sa regenereze celulele pielii și sa confere o stralucire aparte.

Crema este, din fericire, inodora, pentru ca producatorii nu vor ca vedetele sa se simta „ca și cum și-ar pune icre pe fața”.

Iar daca icrele negre nu sunt destul de scumpe, exista și varianta unui masaj cu diamante. Teri Hatcher, starul din „Neveste disperate”, a luat parte la un astfel de tratament la care are acces numai crema Hollywoodului. În timpul celui mai scump masaj din lume, diamante de 18 carate, în valoare de 1,5 milioane de dolari, sunt așezate în puncte energetice ale corpului iar lumina ultravioleta „citește” vibrațiile rezultate.

Daca la orizont se întrevede un Oscar, celebritațile trebuie sa țina cont de faptul ca un rimel care se scurge pe fața nu da niciodata bine la TV. Pentru a-și menține frumusețea ochilor chiar și când le șiroiesc lacrimile în timpul discursurilor de acceptare a statuetei, actrițele pot sa apeleze la extensiile pentru gene de la compania de cosmetice Pout. Firma intenționeaza sa prezinte acest produs la un eveniment numit „Beauty and the Budoir”, sponsorizat de hairstylistul vedeta al casei Victoria’s Secret, Frederic Fekkai.

Dermatologul new-yorkez Patricia Wexler a menționat ca majoritatea tratamentelor pre-Oscar implica injecțiile cu Botox, peeling-urile chimice sau substanțe pentru umflarea buzelor și a obrajilor. Wexler a dezvaluit ca, odata, o vedeta nominalizata la Oscar i-a cerut, cu zece zile înainte de ceremonie, sa-i îndeparteze prin liposucție o punga de grasime care strica efectul unei rochii scumpe.

Mediafax