Bozovic a fost prins baut la volan

Apropo.ro / 24.04.2008, 12:26
Bozovic a fost prins baut la volan
George Copos a declarat ca fundasul Vladimir Bozovici, care a fost prins baut la volan de un echipaj al politiei, va fi aspru pedepsit.

George Copos a declarat ca fundasul Vladimir Bozovici, care a fost prins baut la volan de un echipaj al politiei, miercuri noaptea, va fi aspru pedepsit de conducerea clubului giulestean.

"Gata, s-a umplut paharul. L-am iertat o data, de doua ori, de trei ori, am zis ca trebuie sa se acomodeze, dar nu mai merge asa. De data asta nu il mai iertam. Daca este adevarat si l-au prins baut, nu mai exista iertare pentru Bozovici. Vom discuta si va fi amendat. Va plati scump aceasta iesire", a declarat Copos.

Actionarul Rapidului a mai spus ca in ciuda vietii nesportive pe care o duce, gruparea alb-visinie nu va renunta la jucator.

"Nu vom renunta la el. Este un jucator valoros. Dar va plati scump de acum la fiecare pas gresit. Si vor fi sume mari. Pentru lucruri de genul acesta nu exista iertare. Pana la urma este in joc imaginea clubului. Bine acum ca i-au luat carnetul. Asa o sa stea si el mai mult pe acasa", a adaugat George Copos.

Citeste mai multe despre incidentul produs de Bozovic pe Mediafax.ro