BoZZo cântă realitatea din România, în “Pantera Roz”

Apropo.ro / 17.10.2014, 15:34
BoZZo cântă realitatea din România, în “Pantera Roz”
BoZZo, un tânăr artist intrat recent pe piaţa muzicală, a lansat alături de UnderVibe Records, piesa “Pantera Roz”, prin care spune realitatea despre ceea ce se întâmplă în România zilelor noastre.

“Nu pot să spun cum, când şi unde mi-a venit ideea să pun pe foaie un adevăr pe care probabil mulţi îl ştim, dar puţini îl recunoaştem concret… ştiu doar că România are nevoie de “AER” curat, iar gândul că sistemul românesc sufocă tot mai mulţi conaţionali, pe mine personal mă „irită” la nivel cerebral… nu încerc să schimb mentalităţi prin aceste versuri… încerc doar să deschid ochii unor oameni, care dispreţuiesc oamenii şi îşi bat joc zilnic de bunătatea şi încrederea lor! Să fii om înseamnă să ai cuvânt şi demnitate, iar astăzi puţini mai sunt aceia care înţeleg macara cest mesaj! Audiţie plăcută!”, a declarat BoZZo.

“În ceea ce priveşte această piesă pot spune că a fost o experienţă şi pentru mine deoarece este pentru prima dată când fac un astfel de gen hip-hop r&b. Colaborarea cu BoZZo a început în momentul în care a venit cu Mc NiNO la studioul nostru, mi-a spus că are nişte versuri şi că îşi doreşte o piesă şi am spus de ce nu! Am văzut potenţial în el şi pot spune că am încredere în acest proiect, am lucrat mult şi cu drag, am lucrat ca o echipă ceea ce a rezultat această piesă… sper să vă placă şi vouă şi aştept opiniile voastre.” a declarat Cristi – UnderVibe Records.

“Pe Claudiu (BoZZo), îl cunosc de ceva ani, de la evenimentele de karaoke pe care le organizez prin MyKARAOKE România şi de fiecare dată când venea canta piese hip-hop şi de multe ori improviza cu propriile versuri. La unul din evenimente a venit şi a spus că are nişte versuri şi ar vrea să le înregistreze şi să facă o piesă prin care să spună ceea ce se întâmplă cu adevărat în ţara noastră. Mi-au plăcut versurile şi l-am invitat la UnderVibe Records unde alături de asociaţii mei am decis că merită să ne apucăm de treabă… şi cu ceva modificări a ieşit această piesă pe care vă invit să o ascultaţi.” a declarat Mc NiNO – MyKARAOKE.ro.

În săptămânile următoare se vor lansa şi varianta extended, alături de un concurs de remixuri pentru DJ şi producători, dar şi o variantă de KARAOKE pentru un concurs destinat celor care vor să încerce să cânte piesa.

Versurile piesei: http://bit.ly/lirycsBoZZoPanteraRoz

Mai multe detalii şi părerile voastre sunt aşteptate pe pagina oficială de Facebook a lui BoZZo: www.Facebook.com/BozzoOfficial