Brabus Maybach – Chiar se poate!

Apropo.ro / 05.03.2004, 15:49
Brabus Maybach – Chiar se poate!
Maybach este cunoscut ca exponentul luxului si al rafinamentului absolut. Ce-ati spune insa daca aflati ca tunerul german Brabus s-a gandit sa modifice un Maybach 57? Lucru care s-a si intamplat la editia din acest an Geneva Motorshow. Pentru salonul auto de la Geneva, Brabus a pregatit o

Maybach este cunoscut ca exponentul luxului si al rafinamentului absolut. Ce-ati spune insa daca aflati ca tunerul german Brabus s-a gandit sa modifice un Maybach 57? Lucru care s-a si intamplat la editia din acest an Geneva Motorshow.

Pentru salonul auto de la Geneva, Brabus a pregatit o adevarata surpriza. Tunerul german a modificat Maybach 57, adaugand un plus de putere caracterului deja rafinat al limuzinei. Cu jante de 21 de toli, suspensie pneumatica micsorata cu 15 mm si un kit aerodinamic, Brabus Maybach SV 12 iese in evidenta. Principalele modificari au fost aduse la nivelul motorului bi-turbo, cilindreea standard de 5,5 litri fiind marita la 6,3 litri. In aceste conditii, Maybach SV 12 dispune de 640 CP/5100 rpm, respectiv un urias cuplu maxim de 1.026 Nm/1750 rpm. Brabus Maybach SV 12 poate atinge 100 km/h in 4.9 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 300 km/h.

La nivelul caroseriei si-au facut aparitia parasocuri frontale si posterioare modificate, doua proiectoare in fata si evacuari rectangulare cromate in spate. Interiorul a fost si el personalizat, fiind integrat un adevarat arsenal multimedia: monitoare color 16:9 in spatarele scaunelor fata, HDD de 80 GB, tastatura si mouse optic prin infrarosu, respectiv un port USB 2.0 si notebook IBM. In plus, este disponibil si un 6-DVD changer care completeaza sistemul audio performant.

Autoshow

Tags: