Brad Pitt a apărut la nunta unor necunoscuți, în Anglia

De: Gabriela Voicu / 18.09.2013, 17:00
Brad Pitt a apărut la nunta unor necunoscuți, în Anglia
Brad Pitt a acceptat să apară alături de un cuplu britanic proaspăt căsătorit, într-o fotografie la recepția de la nunta acestora.

Britanica Abi Lingwood a primit poate cel mai frumos cadou de nuntă.

Ea petrecea alături de familie și prieteni, în cadrul unei recepții de nuntă organizate la hotelul Stoke Park din Marea Britanie, pe 13 septembrie, când mirele, Daniel (41 de ani), i-a dat o veste incredibilă.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

„Soțul meu mi-a spus că l-a văzut pe Brad Pitt la barul hotelului și m-a luat de mână să îl urmez. Am crezut că glumea”, a declarat mireasa în vârstă de 28 de ani. 

Brad Pitt chiar se afla la locul respectiv, pentru a participa la filmările pentru noua peliculă în care joacă, „Fury”, în apropierea studiourilor Pinewood.

„Brad a acceptat să facă o fotografie cu noi, ne-a felicitat pentru căsătorie și ne-a urat o zi frumoasă, apoi a spus că eu arăt bine, a fost foarte drăguț”, a mai dezvăluit Abi.

Când cuplul s-a întors la petrecere și le-au spus prietenilor ca îl cunoscuseră pe Brad Pitt, aceștia au luat-o razna și au vrut să meargă la bar pentru a-l vedea, dar actorul și echipa de filmare urcaseră într-o cameră din hotel.

Abi Lingwood, care s-a întâlnit din nou a doua zi din întâmplare cu Brad Pitt pe holul hotelului i-a spus acestuia că nunta a fost minunată și că cel mai frumos cadou a fost întâlnirea cu el.