Brad Pitt a decis sa renunte la actorie, la 50 de ani

Apropo.ro / 15.11.2011, 11:00
Brad Pitt a decis sa renunte la actorie, la 50 de ani
Actorul Brad Pitt nu isi doreste sa ramana o vesnicie in cinematografie, astfel ca a planuit sa se "pensioneze" cand va implini varsta de 50 de ani.

Brad Pitt, 47 de ani, se aflla in turneu de promovare a celui mai nou film al sau, „Moneyball”. Intr-un interviu acordat unui post de televiziune din Australia, actorul a dezvaluit ca vrea sa se retraga din viata publica atunci cand va implini 50 de ani. Mult nu mai este!

Intrebat de moderatoare cu ce isi va umple timpul dupa, Pitt a exclamat ca habar nu are. Cum se intampla de obicei, nici Brad Pitt nu ar fi exclus sa treaca dincolo de camerele de filmat, de unde sa conduca echipa.

Imi place munca de producator si ador sa adun povestea pe bucatele si sa le aduc la un loc pe toate. Mi-as putea dezvolta aceasta pasiune”, spune actorul.

Partenerul de viata al Angelinei Jolie crede ca fericirea este relativa: „Uneori esti fericit, alteori nu. Este presiune pe aceasta stare. Nu dau doi bani. Eu vreau doar sa fiu impacat cu mine, asta este scopul”.

In drama „Moneyball”, Pitt il interpreteaza pe Billy Beane, un jucator de baseball. De asemenea, Pitt va juca si in pelicula horror post-apocalipstica „World War Z„, dar si „Cogan’s Trade„. El si-a „imprumutat” vocea pentru Krill din „Happy Feet Two„, care a avut premiera pe 13 noiembrie, la Los Angeles.