Brad Pitt a pozat pentru Adina Buzatu

Apropo.ro / 28.05.2012, 11:37
Brad Pitt a pozat pentru Adina Buzatu
Dornica să îşi încânte mereu clienţii, Adina Buzatu a pregătit o mare surpriză pentru campania Summer TRENDS 2012. Stilista l-a ales drept imagine a colecţiei de vară pe modelul elen Aris Kontos (Attitude Models), nimeni altul decât bărbatul desemnat de People Magazine ca fiind cea mai fidelă sosie a lui Brad Pitt din întreaga lume.

„L-am vrut pe Aris Kontos imaginea colecţiei de vară 2012 special pentru asemănarea sa izbitoare cu Brad Pitt. Actorul american este unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi ai vremurilor noastre. Şi mă refer aici la adevărata eleganţă, caracterizată prin simplitate şi atitudine, in antiteză cu mulţi dintre bărbaţii din România care cred că accesorizarea exagerată şi vestimentaţia încărcată sunt cheia succesului. Greşit! Simplitatea şi atitudinea sunt ingredientele de bază ale rafinamentului”, a spus Adina Buzatu.
Tocmai pentru că deseori este confundat cu Brad Pitt, cu care seamănă ca două picături de apă, şi atrage curioşii ca un magnet în jurul lui, modelul Aris Kontos s-a retras pentru şedinţa foto, împreună cu echipa, pe o plajă privată.
Sosia lui Brad Pitt, modelul grec Aris KontosDin colecţiile celor 32 de branduri reprezentate exclusiv pentru România de TRENDS, Adina a ales pentru acest pictorial două direcţii diferite. A marşat, pe deoparte, pe tonuri neutre, naturale de bej, kaki, nisipiu, din fibre confortabile în sezonul cald precum inul,cânepa sau bumbacul, potrivite bărbaţilor conservatori care doresc să-şi puna în evidenţă atuurile fără să epateze.

Adina BuzatuPe de altă parte, stilista propune combinaţii îndrăzneţe de culori şi accesorii extravagante pentru bărbaţii mereu activi care nu se tem de provocări.

Aris Kontos s-a născut la Timişoara, din mamă româncă, în urmă cu 29 de ani, trăieşte în Grecia şi a devenit celebru după ce paparazzi din SUA l-au confundat cu Brad Pitt. In urma notorietăţii astfel câştigate, modelul a fost ales de People Magazine drept cea mai bună sosie a faimosului actor american. Kontos este caracterizat de o preocupare aproape obsesivă pentru imaginea lui, alegându-şi cu multă grijă alimentele şi ţinându-se riguros de programul de sport. La şedinţa foto el a mărturisit că intenţionează să se stabileasca în România.